Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizare proiect 5.1

Vizitator opreaf2

Postări Recomandate

Vizitator opreaf2

SalutVreau sa fac un sist. 5.1 ca proiect de diploma, deci mai am o luna.Daca ati putea sa ma ajutati cu idei de unde sa pot lua o schema pt asa ceva, principii de functionare, ce blocuri principale sunt.si toate cele ce tin de asa ceva, orice ajutor este apreciat.MultumescSper sa fie un topic interesant de unde sa afle mai multa lume nu doar eu ce inseamna 5.1 si daca merita sau nu .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alzisor

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

si eu vreau sa fac un 5.1 si inca ma gandesc cum sa incep.M-am gandit in felul urmator :sateliti fata spate 30 watt fiecare, centru 30 watt, sub 200. Partea de amplificare o sa o fac din kituri pt ce este mai simplu si cred ca suna destul de bine, mai bine oricum decat ce se gaseste prin comert la 3, 4 milioane. Inca nu m-am gandit ce difuzoare sa folosesc, stiu doar ca satelitii vor fi de 13 cm dual cone, maxim ca nu vreau sa iasa prea mari iar subul 25 maxim 30. Amplificarea o sa fie separata gen receiver ca sa stea pe birou si sa am acces la filtre si toate alea. Daca aveti sugestii sunt binevenite oricand

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări