dem3ntor Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 salut am cumparat o statie de lipit, letcon+aer cald. pe langa altelele am primit si un maner de plastic cu un surub in capat si 2 sarme din otel indoite intre-o forma de parabola sa zicem... La ce se foloseste chestia asta? Multumesc! Link spre comentariu
Dan57 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 salut am cumparat o statie de lipit, letcon+aer cald. pe langa altelele am primit si un maner de plastic cu un surub in capat si 2 sarme din otel indoite intre-o forma de parabola sa zicem... La ce se foloseste chestia asta? Multumesc! In general ca suport de sprijin pentru ceva cald. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Nici vorba.Aia e o scula care se introduce sub pinii cipului sau intre pini pentru a ridica cipul dezlipit. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Ianuarie 5, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Un mare Thank's! orgasmo Link spre comentariu
Postări Recomandate