Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TVC Eurocolor CTV2009TXT

virgil_19

Postări Recomandate

... nu cred ca cineva face misto, daca aveti schema sasiului 11ak36a15, trebuie sa vedeti acest cond.C619. Nu sunt 100% ca rezolva problema , dar merita incercat !

p.s. - C636 este pe 11ak30, ...probabil d-nul Dan cod nu a fost atent la sasiu, dar sigur s-a referit la acest cond. din circ.ABL, d-nul Harhas recomanda acelasi lucru !....sunt simple pareri ale colegilor de pe acest forum de care nu sunteti obligat sa tineti seama, dar nu trebuie sa credeti ca se face "misto"

post-226461-0-02954500-1483731796_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• virgil_19

8

• dan cod

6

• mac01

3

• cornel1962

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Va salut. Problema rezolvata. C619 cu prob. ??? , in schema =10Mf/50V , in TVC =100Mf/25V. Masurat C619 = 189Mf ???Inlpcuit cu 10Mf/50V si TVC - functioneaza , chiar daca nu este de pe MARTE . Multumiri ptr. ajutor , VBirgil.

PS. Acum la pin 5 PL901 = 4,8- 5,2V . Virgil.

Link spre comentariu

Va salut. Problema rezolvata. C619 cu prob. ??? , in schema =10Mf/50V , in TVC =100Mf/25V. Masurat C619 = 189Mf ???Inlpcuit cu 10Mf/50V si TVC - functioneaza , chiar daca nu este de pe MARTE . Multumiri ptr. ajutor , VBirgil.PS. Acum la pin 5 PL901 = 4,8- 5,2V . Virgil.

Deci am avut dreptate
Link spre comentariu

Va salut . Am tot intrebat ? ce tebsiune trebuie sa existe la pin. 5 = PL901 , si nu am primit nici o parere . Acum , daca functioneaza , nu vad care este problema ??? . Cu stima , virgil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări