Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

parere osciloscop!

Emil 1986

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Emil 1986

4

• djvas

2

• matzah

1

• Mircea

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Depinde ce vrei de la el. Asta il descalifica de departe: Lungime înregistrare memorie 40kpts.Rigol-ul are 1M, cred ca nu se compara.Vezi ca estecun topic de comparare pe forum.

Link spre comentariu

pai cu transport si tva ajungi cam la 1700 lei. In banii astia poti gasi un Rigol ds1054z la 50Mhz (4 canale) deblocabile software la 100Mhz.

Acel Rigol are zeci de threaduri si mii de posturi scrise despre el pe afara si totodata un software ceva mai matur decat acel Hantek.

Apoi prin zona 2100-2200 lei gasesti Siglent sds1102x, tehnic superior Rigol-ului de mai sus. Se vinde si pe aici pe forum, am cumparat acum ceva timp unul tot de aici.

Link spre comentariu

Eu sunt de acord cu ce s-a zis mai sus. Se poate lua Rigol 1054z si se poate debloca la 100 Mhz.Se gaseste la un magazin din Ro la pret mai muc fata de acel GW. Plus ca Rigol-ul are display de 800x480 care conteaza enorm de mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări