alex.cselenyi Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Am un cotet de Opel astra caravan(combi) care luna asta face 10 ani.Am luat-o de noua.......Acum 3 ani am dat intr-o groapa si am indoit telescopul si janta fata dreapta.........am schimbat ambele telescoape cu toate accesoriile.......in rest,papa si talpa.Inainte am avut o Dacia 1400 combi.......dupa ce am trecut la Opel,obisnuit fiind cu Dacia,am observat diferenta.Dar cel mai bine am realizat diferentele cand,dupa 2 saptamani,mi-au venit numerele definitive.Am bagat seara Opelul in curte si a doua zi dimineata am plecat cu Dacia.........pfooaaaaaa!!! P.S.App. de Logan,masina nationala.........revizia la Logan costa mai mult ca si la Opel,mai mult chiar ca si la VW.De tinuta de drum si gradul de siguranta nici nu mai vorbesc.Deci........... Editat Ianuarie 3, 2017 de alex.cselenyi Link spre comentariu
ex.escu Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Pentru a avea un raspuns corect ar trebui ca motoarele sa functioneze in aceleasi conditii ,cu aceeasi benzina ,cu acelasi ulei,cu acelasi aer ,in aceleasi solicitari mecanice date de drumurile de la noi. Care era calitatea benzinei(ardere detonanta),a uleiului (de multe ori falsificat) a aerului (cat praf trecea de filtru..si conducea la uzura abraziva) si nu in ultimul rand a motorului in sine ? -cine a avut Dacia 1300 cu motor francez stie ce spun. In urma cu 11 ani am avut ocazia sa compar uleiul 20w50 folosit "dincolo" la o motocositoare cu cel de la aceeasi firma comercializat la noi-diferenta era enorma. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Si pentru diferentele de calitate este de vina..............cine?Organele de control ale statului.Ale statului nostru,ca sa fiu inteles. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Dacia e un oarecare model de Renault care ni l-au vandut fiind depasit . Asta pentru excitatii care o privesc ca o comoara nationala . Tot exportul a fost pe baze ideologice si pret mic ( piese slabe romanesti ) , plus munca de sclavi a unora . Asa cum chinezul munceste pe un blid de orez , si romanasul se amagea ca o duce bine fiindca primea un apartament ieftin , dar inafara de mancare ( si aia disparuta in ultimii ani ) si haine stas nu putea cumpara nimic din ce are un om din occident . Editat Ianuarie 3, 2017 de Depanatoru Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 si apoi vine maistrul si spune ca ne-am vandut strainilor cand regimul lui ne punea la munca ca sclavi totul pentru export la pret de nimic, noi aveam acces doar la rebuturile refuzate la export ca aveau defecte, si ne bucuram ca le avem si pe alea. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Ce a patit maistorul,ca nu-i pot accesa profilul?A fost blocat?Sau........ Link spre comentariu
ex.escu Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Diferente de calitate apar din pacate in cadrul aceluiasi produs;una e sa cumperi un produs din vest alta e sa cumperi un produs destinat pietei de la noi (sper sa gresesc...) Pe piata sunt multe motoare VW 1,2TSI,atat generatie veche ,cat si 'reproiectate",aproape la fel de "bune"-cum vi se pare ca la un autoturism S.O.3 an2014,sa fie schimbate 2 chiulase succesiv ambele cu defecte de fabricatie,sa fie inlocuit compresorul ac (rulmenti folositi la limita),casete de directie cu erori de executie si comunicare ,amortizoare inlocuite dupa ce au fost "testate" pe cumparator?,etc...in primii15.000km. Dacia a fost o treapta absolut necesara pe care multi au urcat in intelegerea functionarii si utilizarii unui autoturism simplu;unii nu au inteles nici azi. Editat Ianuarie 3, 2017 de ex.escu Link spre comentariu
nationalistu Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Ce a patit maistorul,ca nu-i pot accesa profilul?A fost blocat?Sau........ Sa culcat devreme...asa-s maistri pensionari....si maine pe la 4...5 am incepe sa fojgaie pe forum. Editat Ianuarie 3, 2017 de nationalistu Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 O fi luat vreo pauza... Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Nu mai exista printre noi..........doar in arhive.Incercati sa-i accesati profilul. Editat Ianuarie 3, 2017 de alex.cselenyi Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Deci am prezis bine ca maistrul se curata curand si pleaca dintre noi. Editat Ianuarie 3, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Dacia aia era in voga pe vremurile alea. A mai mers ea schiopatat in anii 90, dar apoi lasa-o domnule sa moara, ca era plin de alte masini straine din '80 care ii dadeau clasa fara drept de apel. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Culmea ghinionului e ca traiesc intr-o tara care se duce la vale,aia e.A furat astia tot ce s-a putut fura. Nu, nu e asta! Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Dacia a fost o treapta absolut necesara pe care multi au urcat in intelegerea functionarii si utilizarii unui autoturism simplu;unii nu au inteles nici azi. Intrebati asa-zisii cunoscatori si pretentiosi in ale masinilor niste chestii elementare cum ar fi, ce e ala motor cu ardere interna, timpii de functionare a motoarelor sau de cate tipuri sunt motoarele cu ardere interna si o sa vedeti acolo ce habarnisti sunt in spatele acelor indivizi Nenea maistrul si-a luat pauza, din cate vad. Probabil s-a dat de gol, fiind clona unui troller Vad acum alta clona iesita ca ciupercile, se intituleaza maistrul strungar Editat Ianuarie 3, 2017 de maxente Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 maistrul strungar Joined on Yesterday, 21:49 PM Membri · 0 posts Hmmmm...........foarte interesant. O chestie interesanta........... 3 user(s) are reading this topic2 members, 0 guests, 1 anonymous users [*]alex.cselenyi, maistrul strungar Link spre comentariu
Postări Recomandate