dany_cta Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Tot se vorbeste de benzina.Pe vremea aia era cota la motorina si benzina care trebuia sa o consumi.Soferii dupa utilaj trebuia sa consume motorina,sau o arunca pe cimp.Daca nu consumai nu pupai cota.Aveam benzina de spalam salopetele cu ea,ce tot atitea treburi.Era foarte bine inainte.Eu am adaptat Dacia pe gaz,ca am vrut sa fac o inventie,nu ca nu aveam benzina.Si am reusit. In capitalism nu se arunca benzina, nu se risipesc materialele. Voua vi se pare normal ca era de unde, nu munceati voi pentru benzina aia, nu o plateati voi, adevarul e ca este o mare pierdere, bataie de joc. De asta va puneam pe toti sustinatorii la zid langa el. Voi ati distrus Romania cu furturile si bataia de joc in chestia aia pe care voi o numeati industrie. Si Ceausescu da, a omorat, milioane, a facut si el un genocid impreuna cu ceilalti mari dictatori ai lumii. Si-a omorat propriul popor. De aia a fost executat. Editat Ianuarie 3, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Pana vorbim de vagoane, mai intai hai sa reparam drecu infrastructura ca daca nu, sar de pe sine si vagoanele si locomotivele si tot Nenea maistrule, zi-ne si noua cu ce te mai ocupi matale in zilele noastre, esti pensionar ? Banuiesc ca esti pensionar cumva devreme ce ai timp de pierdut pe forum, asta ca sa nu mai tot intreb a cui clona esti Link spre comentariu
Vizitator maistrul Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Lasa si nu vorbi gresit ,ca Ceausescu na facut nici un genocid.Asta ti-a bagat in cap astia de la televizor.Ceausescu n-a omorit pe nimenea,astea-s povesti.Ce ti se pare asa ciudat,era benzina de-o aruncai pe cimp.eu spalam salopetele cu ea,si motorina care ajungea pe la mine o dadeam la relatii de spala motoarele si facea focu.Uni incalzea si casa cu ea. Ce tu crezi ca secretaru de partid dupa uzina,sau ingineru sef n-avea masini?Avea si ei si trebuia benzina.Altu zicea ca nu era butelii,eu aveam si gaz de butelie cind vroia aia mea.Acuma nu mai gasesti gram de benzina,ca am vindut si rafinarile,si sondele si peco.Ei,acuma ce mai zici?Am mai zis ca-s pensionar,si pentru pensia aia care le sta un git la tineri,am muncit si am cotizat luna de luna.Ca vad ca tineri astia din ziua de azi are ce are cu pensionariu,da mai bine ca a venit astia la conducere,ca o sa mareasca pensile.Bine c-am scapat de chior,poate scapam si de neamtul asta flescait. Editat Ianuarie 3, 2017 de maistrul Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Ei bine, de asta s-au produs vagoanele din topic, masinile de care vorbeam, industria care nu producea nimic, si tot asa o sa mearga in continuare. E clar ca ne pierdem timpul degeaba. Sper ca vre-o generatie urmatoare sa nu citeasca aberatiile maistrului si sa le ia de bune sa creeze alt genocid pe planeta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) In capitalism nu se arunca benzina, nu se risipesc materialele. DOAAAAAAA ! http://www.capital.ro/fermierii-americani-au-aruncat-162-milioane-de-litri-de-lapte-car.html Sunt curios cand ai fost tu cu masina cu 300 de km/h? Murphy spunea ca performantele oricarui produs trebuie inmultit cu un coeficient de 0,5, ai uitat inmultirea... Editat Ianuarie 3, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Ceausescu n-a omorit pe nimenea,altii la omorit pe el la zi de sarbatoare. Mestere... daca ti-a placut atat de mult comunismul de ce nu te duci sa depui actele la ambasada Coreei de Nord? Cere azil politic si poate ne fac aia un pustiu de bine si ne scapa de domnia matale....ca ne-ai omorat cu ce bine era pe vremea raposatului. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Bre nea' mastrule, n-are domne nimeni nimic cu pensia lu' matale. Zi mersi ca are cine sa ti-o plateasca acum. Noua cand ne-o veni randu, n-o sa mai aibe cine sa ne-o plateasca. Asa ca stai si matale linistit in fotoliu acolo si bucura-te de pensia pe care o ai ca o duci bine Nu-l mai plange bre pe nea' Nicu, ca si daca ar mai fi trait dupa '89 tot era mort, ca doar n-o fi fost nemuritorul highlander. Ce drecu domne au trecut aproape 30 de ani de cand l-am impuscat Nu mai bine vii matale cu idei noi cum sa cladim si noi astia mai tineri capitalismul ca sa va platim in continuare pensia ??? Asa sa stam sa plangem ca ce bine era acum 40 de ani pentru membrii marcanti ai PCR-ului nu ne face bine Editat Ianuarie 3, 2017 de maxente Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Ca ai muncit in fabrica, f bine, nu e vina ta ca treaba era organizata prost. Tu ai facut ce era de facut, ai pensie. Dar sa spui ca nu ai acum benzina, nu crezi ca e aberant? Nu avem petrol ca l-am vandut? Te rog intereseaza-te in ce conditii a fost dat. Totodata statul roman e actionar, si in sfarsit avem cota parte din profit! Inainte de privatizare eram stapani pe o afacere falimentara in care erau bagati toti fostii securisti cu firme capusa, nicidecum "agenturi" straine. Totodata de acum avem aproape cea mai ieftina benzina din UE! Plus ca dintr-un salariu imi pot lua benzina de sa ma tina pe minim 3 ani la felul in care merg. De GPL nici nu are sens sa mai discut. Mai demult nu cred ca puteai face asta. Ratiile erau degeaba. Vezi si tu ca unii le dadeau mai departe, altii le aruncau in camp. Acu ai bani, cumperi ce vrei si gata. Dar sa revenim la petrom, asta e problema Romaniei, ca nu e in stare sa administreze o afacere. In loc sa o faca sa mearga, toti fura cat pot. Apoi trebuie sa vina stapan strain sa puna lucrurile in ordine si tot pe el dam vina. Un luru e de necontestat, de la faliment si datorii imense la stat a ajuns o sursa de profit catre stat. Aceeasi tara, aceleasi posibilitati, doar stapanii s-au schimbat. Link spre comentariu
Vizitator maistrul Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Comunismul ala din Corea e urit tare.Eu n-am zis ca acuma nu e benzina,e dar e scumpa si parale putine,salar si pensi mici,cheltuiala mare.Ca sa nu mai zic o treaba ca atunci gaseai si gazolina.Gaseai si gaz de lampa mai bun decit benzina la spalat rulmentii.Vezi ca facem ce facem si ajungem la ue.Daca ar fi dupa mine ar trebui inchise granitele si refacut regimul comunist.Am ajuns sa ne conduca ue,si muierea aia din capul Germaniei. Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Comunismul ala din Corea e urit tare.Eu n-am zis ca acuma nu e benzina,e dar e scumpa si parale putine,salar si pensi mici,cheltuiala mare.Ca sa nu mai zic o treaba ca atunci gaseai si gazolina.Gaseai si gaz de lampa mai bun decit benzina la spalat rulmentii.Vezi ca facem ce facem si ajungem la ue.Daca ar fi dupa mine ar trebui inchise granitele si refacut regimul comunist.Am ajuns sa ne conduca ue,si muierea aia din capul Germaniei. Comunismul din Coreea este identic cu comunismul din Romania. E acelasi lucru tras la indigo. Bine ca nu este dupa tine cu inchiderea granitelor sa murim iar de foame in propria tara. In curand o sa te cureti si tu, si ceilalti ca tine care inca ne mai trag inapoi, si atunci tara asta o evolueze brusc si ii ajungem pe ceilalti din urma cu toata industria pe care deja am construit-o de la zero dupa ce am reusit sa daramam ruinele voastre. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 E trist ca CFR inca nu e privatizat in acelasi fel ca petromul. Adica urmarit sa mearga bine. Aici se sifoneaza bani in draci, fura romanu ca in codru si se mira lumea ca trenu si merge pe datorie, incet si scump. Ce e asa scumpa, la fel e si in alte tari care o duc bine sau chiar mai scumpa. Unde e mai ieftina? In tari gen Moldova, Ucraina, Congo etc alea deja-s lumea a 3-a, n-are sens sa ne comparam cu ei, ca nimeni nu are chef sa locuiasca acolo decat ca si mare sef, omul de rand e vai de capul lui. Cu 150-200lei iti ajunge cat sa faci niste drumuri unde masina este necesara, in caz ca nu esti navetist. Altfel exista transport in comun, dar romanu s-ar duce si pana la magazinul din colt cu masina. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Petromul a mers si inainte de privatizarea fortata, era pe profit. Austriecii au impus conditii la intrarea in UE : vindeti Petromul si Banca Agricola. Petromul l-au luat pe vre-un milion de euro - banii de buzunar al lui becali iar banca Agricola pe 1 euro. Brusc dupa privatizarea B. A. a devenit rentabila iar raifaizan traieste si azi din vanzarea sutelor de sedii/inchirierea lor. Am mai explicat profitul Petrom se duce la austrieci pentru ca statul roman e actionar MINORITAR fara nici un drept de decizie, de aia austriecii au benzina mai ieftina ca noi. In Austria nu am vazut nici un copac taiat, la noi s-au chelit muntii de catre cronospan si scheighofer. In Sebes cronospanul are fabrica de formaldehida cancerigena ai vazut vre-una in austria? Io prefer sa fure ai nostri cat mai mult decat sa fure strainii In curand o sa te cureti si tu, si ceilalti ca tine este o urare sau o dorinta? oricum te-ai ales cu un Report Editat Ianuarie 3, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator maistrul Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Adica ce vrei sa zici dany-cta ca o sa ma curat,adica co sa mor?Du-te si spune asta lui bunicatu sau lui taticu tau,ei stie ca vorbesti asa.Lasa ca dupa ce-om muri toti pensionari astia se duce dracului tara.Sa sti ca noi pensionari sintem cei mai corecti si buni platnici,intii platim datorile,apoi papica.Rupem de la gura si n-avem datorii,asa ca lasa claxonul ala.Eu nu doresc la nimenea sa se curete,asta numai Dumnezeu hotareste. Editat Ianuarie 3, 2017 de maistrul Link spre comentariu
nationalistu Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) E de belea nenea maistru...face un colaj de subiecte de te doare f___ii,de la apa grea...via canalul bucuresti dunare...a ajuns la uzina de vagoane.Apropo mai traiesc aia carora le-ai reparat daciile? Acum poti sa ne spui fara jena daca la servici consumai seminte.Si eventual cam de unde esti de obarsie...mi-mi dau seama. Editat Ianuarie 3, 2017 de nationalistu Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Nu doresc eu, dar asta este legea naturii, toti murim, pensionarii de obicei mai repede decat ceilalti. Cu cat e varsta mai inaintata cu atat mai repede vine. Doar am zis o realitate care, fie ca vrem, fie ca nu, se intampla. Editat Ianuarie 3, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
Postări Recomandate