Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vagoane Arad

Vizitator maistrul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 236
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator mesterul strungar

Am deschis discutie si de Uzina Vulcan.

Adica ce eu spun minciuni?

Lasa ca mai bine nu mai spun nimica,ca vad ca ma luati la impins vagoane,de parca nu a fost cum zic eu.

Link spre comentariu

E bun si el la ceva, sa ne arate ce oameni a putut sa scoata regimul comunist.

Oamenii astia erau platit atunci si astfel de oameni ne chinuim noi sa tinem in spate acum, au frecat menta rupti de beti toata viata si acum vor pensie dupa ce nu au produs nimic.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Eu n-as generaliza,si nici nu i-as tine partea,dar cand ai adus aminte de pensii si am comparat unele nesimtite luate de unii care de 27 ani fura incontinuu,parca mesterul pare un copil nevinovat si putin inconstient de cele ce le afirma uneori.

Asta nu inseamna ca sunt de acord cu ce incearca el sa faca...asa cum ne-am obisnuit deja,nimeni nu detine adevarul absolut,dar daca ar fi doar astia singurele greutati tinute in spate,ar fi ca si cum n-ar fi.

Link spre comentariu

Sa va povestesc cu si-au batut joc securistii de tov. nea Nicu.

In anul 1989 IUG Craiova si CUG Iasi se angajasera sa produca un strung de dimensiuni mari. La CUG Iasi urma sa se fabrice niste reductoare cu roti dintate. IUG Craiva a facut la timp ce promisese, dar CUG Iasi nu finalizase rotile dintate si beleaua era ca se raportase ca strungul deja mergea. Ceausescu a venit la Craiova sa-l vada in functiune si atunci securistii au pus doi muncitori dotati cu statie radio sa stea in caseta cu reductorul si sa actioneze manual teava care trebuia sa se roteasca, sa o vada Ceausescu. Mergea usor, pe lagare cu rulmenti si fara sa intre cutitul strungului in teava.

Tot in anii '80 l-au prostit pe Ceasca in zona exploatarilor de lignit din Gorj. Au suit muncitori cu macaraua sa dea cu catran pe malul de pamant de la o cariera, sa vada nea Nicu "carbunele" cand trecea cu elicopterul pe deasupra. In realitate nu era nici molecula de carbune acolo, irosisera banii cu decopertarea. Poate ca a fost sabotaj, dar putea fi si din prostie, n-au prospectat terenul bine.

La Tg. Jiu infiintasera o intreprindere cu cativa angajati, care oficial repara motoare electrice de mare putere, de la exploatarile de carbune. Luau din cariere motoare in stare de functionare si le trimiteau la "reparatii" la Tg Jiu. Le tineau acolo cateva saptamani si le duceau inapoi. Angajatii "intreprinderii" incasau salarii de peste 10000 lei/luna (la vremea aia erau uriase) si imparteau banii cu directorii din carierele de carbune.

Editat de VAX
Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar

Eu la astia tineri va urez sa ajungeti sanatosi si sa apucati pensia,si poate ca aia tineri no sa va mai injure ca va platesc ei pensile.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări