Vizitator mesterul strungar Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Aia-i facuta pe la 1800 si ceva,adica ma pui la proba? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Hai mestere , cum e cu raportorul ala? Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 La vagoane, la vagoane, te lasai cu burta mare. Mai Tanto... Plecarati cu discutia de la distrugerea industriei nationale, la ordin, si ajunsarati la mecanica si sofereala. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 (editat) Pai daca la asta ne pricepem cel mai bine. Da putem discuta si despre femei. Ca politica nu prea avem voie si fotbalul s-a cam rasuflat. Mai ramâne eventual agricultura. Editat Ianuarie 5, 2017 de franzm Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Pai Cetatene Bumbu ti-am zis ca ala e raportor de strung. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Raportor de strung???Ce pana mea e si ala? Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 (editat) Ca sa poti regla portcutitu la unghiu Editat Ianuarie 5, 2017 de mesterul strungar Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Despre ce vorbesti,maistore?ce reglaj la unghi a cutitului? Hmmm.........vorbesti de gradatiile unghiulare de pe sania transversala? Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Discutia asta e despre Uzina de Vagoane Arad.Gara din Arad e cea mai mare gara din tara,cu cele mai multe macaze.Mai e putin si pune astia si CFR pe butuci. Nu voi i-ati votat ? acum va plangeti ? Ai votat inseamna ca ai incredere in ei ca or sa faca treaba buna, altfel de ce i-ai vota ? Doar daca esti de acord cu ce fac. Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Hai sa va spun ce faceam eu la ingineri care-i dadea cu repartitie.Sa vezi ce i-am facut eu la unu de asta.El venea in camasea curata apretata de mamicuta lui,si costum,in hala de strungarie,adica la mine.Aveam sn320,sn 400 si carusrl si borvere.Am luat o cutie de tabla de la ceaiu chinezesc,cum era pe atuncea,si am puso deasupra usii mici de la intrarea in hala,si am umplut-o cu ulei ars.Cind a intrat asta in hala l-am botezat.Ridea baieti mei de se prapadea,si eu i-am spus vezi ba inginere in hala sa vi in halat ca aici e strungarie,nu-i bal.Lu altu de asta mai motat tot venea el prin hala si avea grija ce fac eu.I-am dat-o si lu asta,am pus prinsoare cu el sa faca o piesa la strung.Aveam in hala un strung cu universalu defect care scapa bacurile.Am uns bine bacurile cu vasilina,si am asteptat ingineru.Vine asta si prinde piesa in universal dara cind baga cutitu piesa sta pe loc.A luat patratu si a strins pina a rotunjit,si atunci i-am zis vezi ba inginere ca ai stricat universalu si o sa ti-l puna la plata.Asta na facut multi purici,ca l-a transferat in alta parte. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Ca sa redevin on topic........fabrica de vagoane produce in continuare vagoane.Dar la un nivel tehnic si calitativ la care nici nu visezi,maistore.Si toate astea dupa ce americanii de la Trinity au preluat-o(imperialistii aia infecti) au retehnologizat o buna parte din liniile de productie.Cel putin linia de cisterne a fost retehnologizata aproape 100%. Asta inseamna ca erai si politruc,nu numa' maistru.Cunosc si eu destui din astia,care acuma plang de doru' lu' ceasca. Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Nu te-ai prins ca "maistrul" nu prea stia decat sa dea cu subsemnatul pe rapoartele saptamanale ? cine stie cati au patit-o din cauza minciunilor lui ca sa iti primeasca partea de la partid si securitate ... Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Oameni buni, sper că realizaţi că e doar un troll. Unul al dracului de bun, dar tot un troll. Sînt convins că există persoane atît de retardate şi în realitate, mai ales că am avut "plăcerea" să cunosc în persoană cîteva specimene, dar ăsta nu-i atît de prost precum pare, chiar dimpotrivă. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Am cunoscut si eu cateva lepre din astea.......nici nu-i pot numi oameni.Partea mai trista este ca au avut proptea si dupa '89.........abia dupa venirea americanilor la Astra,in 2000,le-au cazut pernele de sub cur.......au avut 2 variante:ori munca,ori eject.Asta mi-a oferit o oarecare doza de satisfactie. M-am prins.Ba mai mult,mi-am si propus sa nu mai intervin in topicurile lui,dar........nu pot sa ma abtin si sa las asemenea specimene sa bata campii.Nu de alta,da' nu care cumva cei mai tineri,care nu au prins acele vremuri,sa-l creada pe acest individ. Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Lasa sa stie si tineri,ca Ceausescu a lasat in 89 tara la cheie si fara deatorie externa,iar acuma e inglodata in datorie si distrusa.Adica tineri n-are voie sa stie istorie?Intreaba un tinar care e ordinea de aprindere la Buceag,sa vezi ca nu stie. Link spre comentariu
Postări Recomandate