Vizitator maistrul Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Cel mai mare producator rominesc si autentic de vagoane a fost dat-a la americani si cica apoi la excrocul ala de Cristi Burci ala de facea trafic de copii cu neamtu-sas,asta din capul tarii,asa zicea pe la Antena 3.Romania nu mai poate sa produca un vagon,trebui sa vina hotii astia.Arata la jurnal ca a importat la metrou trenuri mai late si nu incapea la peroane,de-a trebuit sa le taie cu biaxul.Astia sint batuti complet in cap.O hotie fara margini,jaf pe fata.Ce avea trenu de metrou facut la Arad,deranja pe astia din afara ca faceam treaba buna.S-a dus la naiba si asta.Ca o sa ajungem in tara noastra sclavi la noi acasa.Limba ne-a mai ramas,pana ne-or lua-o si pe asta. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 (editat) No hai ca aici m-ai nimerit,maistore.Am lucrat 17 ani la Fabrica de Vagoane Arad,alias Trinity Industry....din 1990 pana in 2007(deci i-am prins si pe americani).......ia sa te aud ce stii? Alex P.S. Daca ai lucrat si tu acolo,inseamna ca te stiu.........spune tot! Editat Ianuarie 2, 2017 de alex.cselenyi Link spre comentariu
Vizitator maistrul Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Pai daca ai lucrat acolo,trebuie sa fi mindru, ar trebui sa spui de jaful care l-a facut hotii astia .Eu n-am lucrat acolo,doar zic ce-am auzit la jurnal,ca au dat si astra la straini,si mor de ciuda. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Mda............au dat fabrica pe mana imperialistilor americani si la nici jumate de an de la treaba asta,nesimtiti aia de imperialisti ne-au triplat salariile.........inainte de a vinde fabrica americanilor,ne taram de la o luna la alta cu salariile..........si asta din cauza celor care au fost mana dreapta a aluia pe care-l deplangi,adica catetii din esalonul 2....... Eu stiu una si buna.Cui ii e dor de Ceausescu,sa mearga la el.Aviz amatorilor. Alex App.,maistore........unde ai lucrat?Hmmm.......mai bine spus,a cui clona mai esti? Link spre comentariu
Vizitator maistrul Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Daca era asa de bine de ce ai plecat,nu mai bune ramuneai acilo.Ai plecat ca nu puteai sa mai suporti pe astia. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Americanii au venit clar sa castige,nu au venit de dragul nostru...........da' au facut greseala sa lase vechiul staff.........i-au terminat cateii nostrii activisti si au plecat. De ce am plecat eu de acolo?Tocmai din cauza unora ca si tine..........in 2000 mi-am facut o firma.In 2007 am avut de ales.Sa raman angajat la Astra sau sa ma ocup doar de firma mea.In iulie fac 10 ani de cand am plecat. Sa-ti mai spun inca ceva.........marirea de salariu pe care au operat-o americanii a declansat o criza majora existentiala in toti cei cu secera si trandafirul........incercau sa-i lamureasca pe americani ca nu e bine sa dea asa salarii mari,ca se lenevesc oamenii.........adica sa nu dea la TOTI salarii mari,ca sa ne intelegem........oameni ca si tine,maistore,ne tareaza........eu v-as pune unde va e locul. Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 (editat) Nu ei au distrus Romania ? de ce sa se bucure vreodata cand cineva vine si incearca sa faca ceva, sa ne ridice un pic, ei vor sa ramanem in mocirla in care ne-au bagat ei. Daca incearca cineva sa ne scoata astia mor de ciuda, ei n-au fost in stare toata viata lor sa faca nimic si vin altii acum si fac ??? Maistrule, inainte sa vorbesti de vagoane du-te sa vezi niste vagoane straine, cu dotari si confort pe care tu nu le-ai avut niciodata nici in masina personala, nici in propria casa, nu fierul ala ruginit cu roti pe care il faceati voi. Editat Ianuarie 2, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Se continua propaganda cu "industria care era un morman de fiare vechi" (dar care exporta pe valuta), cu muncitorii care furau tot din fabrici, cu conducerea idioata, etc. Insa aceeasi politica de dezindustrializare a fost aplica (de occidentali - prin marionete locale) si in Argentina, o tara cu regim politic de dreapta, in perioada 1998 - 2002. Se constata ca tarile conduse cu mana forte de un grup restrans de persoane aflate la putere, pot fi destabilizate si distruse economic foarte usor. Retezi varful puterii si prin functionari corupti demolezi toata economia tarii respective. Argentina avea un regim de dreapta, dar dezvoltase un puternic sector industrial de stat (al nimanui, cu conducere birocratica). Era mai dezvoltata ca Romania, salariul muncitorilor se apropia de 2000 $. Va rog sa vizionati filmul documentar "The Take" (La Toma) facut de un evreu din Canada, unde se povesteste cum a fost in Argentina. Veti constata asemanari cu ce s-a intamplat in Europa de Est. Daca industria ar fi apartinut unor particulari, interesati sa-si mareasca averea pe baza productiei, nu s-ar fi putut distruge atat de usor. Economia (industria, agricultura, etc) trebuie sa fie pe mainile a cat mai multi particulari, care sa tina cu dintii de munca si de proprietatile lor. Sistemele dictatoriale, puternic centralizate, sunt vunerabile, instabile. Editat Ianuarie 3, 2017 de VAX Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Acum e propaganda, acum 30ani tremurati la lumanare si la cozi pentru un pui de juma de kg odata pe luna cu cartela. Aveam super industrie de aia muream de foame. Eu nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu.Asa industrie buna aveam ca numai tarile din lumea a 3-a acceptau unele marfuri, si multe erau chiar respinse ca rebuturi si cumparate de noi, ca rebuturile respinse de china erau bune pentru noi.Trebuie sa ai probleme grave cu capul sa compari produsele occidentale in orice domeniu cu rebuturile noastre. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Propun moderatorilor sa inchida discutii diverse. Se bat campii cu gratie pe aici. Se fac topicuri de 30 de pagini aiurea. Vrei sa discuti despre comunism, te duci la forumul de comunisti. Aici e un pic mai chinchi forumul, e cu diode. Link spre comentariu
Vizitator maistrul Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Daca tu propui asta ,atuncea eu propun sa se inchida Romania si sa se arda cartile de istorie.Daca tu crezi ca se bat cimpii cind se discuta de jaful din tara asta,atuncea du-te si spune-i lui mamica si taticu ca ei au batut cimpii,ca au muncit in tara asta.Si ca sa continui,si pensia lui bunica si bunicu care si ei a muncit pentru tara asta sa nu se mai dea,ca o dati voi aia tineri.Voi chiar nu vedeti jaful si halul in care a ajuns tara asta cumparata pe nimic de straini.Zicea cetateanul Rata ca aia vroiau sa-i dea 180000 de dolari,pai da lui asta ca e roman atita ii dadeau,ca la un strain trebuia sa-i dea de trei ori mai mult. Editat Ianuarie 3, 2017 de maistrul Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Pai si matale bati campii uneori, nu lipsesti de la discutii. Nu este vorba de comunism, ci de colonialism. Nici capitalism adevarat, cu industrie si productie puternica, nu avem voie sa dezvoltam. Editat Ianuarie 3, 2017 de VAX Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Sunt perfect de acord cu colegul fanelforum .Cel mai bine ar fi sa se inchida sectiunea asta a forumului.M-am lasat si eu dus de val de cateva ori si am intrat in polemica pe aici........dar e aiurea.O zi faina sa aveti. Alex Link spre comentariu
Vizitator maistrul Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Inchideti ba mai bine tara asta si dati-o la gunoi,ca si asa Romania a ajuns groapa de gunoi,ca-au adus astia toate rablele de masini din afara la noi.Tot ce-i prost importa Romania.Voi astia care vorbiti asta nu va iubiti tara,nu sunteti patrioti,ca asta e iar un lucru rau care a facut 89 ca a disparut patriotismul. Editat Ianuarie 3, 2017 de maistrul Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Adica sa reintroducem cenzura, sa le punem pumnul in gura. Poate ca aceste discutii sunt tolerate tocmai ca sa se vada cum gandesc locatarii acestei tari. Se ia "temperatura" din cazanul cu reactivi. Link spre comentariu
Postări Recomandate