Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Uzina de apa grea

Vizitator maistrul

Postări Recomandate

Vizitator maistrul

Am citit ca sa inchis si Uzina de apa grea de la Turnu Severin,o mindrie a perioadei comuniste,construita sub conducerea Tovarasului Nicolae Ceausescu.Imi dau lacrimile numai cind scriu numele lui.Uzina a ridicat-o tot Ceausescu,si dadeam apa grea si la export.Cine a inchis Uzina,tot hotii astia cu privatizarea lor de doi lei.Acuma plinge oamenii din Turnu Severin ca nu mai are cu ce se incalzii in case,ca uzina mergea si pe reteaua termica.Acuma vreau sa-i aud pe aia care tipau pe aici ca pe timpul lui Ceausescu nu aveau caldura,uite ca acuma in 2017 nu mai are caldura Turnu Severin,si nici apa calda.O sa se spele la lighean.

Editat de maistrul
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca vor caldura o sa isi puna centrale de apartament si n-o sa faca baie la lighean.

Eu, la Ploiesti - unde nu s-a desfiintat incalzirea centralizata - mi-am pus centrala acum 10 ani si platesc cam la jumatate. Dar am caldura cand vreau eu, nu cand doresc "oamenii muncii".

Link spre comentariu
Vizitator maistrul

De unde sa-si puna centrale ca alea costa parale,locuri de munca nu ,salar mic.Si e bine ca-n Ploiesti s-a desfintat incalzirea centralizata,nu e bine.Ceausescu a construit retele uriase termice,iar astia le-a dat la fier vechi.Si lu cetateanul Nationalistul,care mi-a zis dincolo ca muncitori batea maistru,vreau sa-i zic exact cum statea lucrurile.Muncitorul nici nu indraznea sa ridice tonul la mine,si mi se adresa cu tovarasul maistru.Tu nu-ti dai seama daca ar fi incercat un muncitor sa dea in mine ce patea el,venea militia si secretaru de partid dupa uzina si-l baga la canak.Pe vremea mea nu exista asa ceva.Acuma cred ca muncitoru sare la maistru,ca asta a facut libertatea.Voi chiar nu vedeti ca-n astia 27 de ani s-a distrus tot,si s-a dat toate la fier vechi?Si cine a luat banii,excrocii astia care s-a inbogatit.

Link spre comentariu

Escrocii sunt dintre voi , nu au picat din cer . Feseneul era 100% comunisti , securisti , nomenclaturisti , mai pe scurt oamenii fostului regim . La aia de la Timisoara ce ziceau sa fie interzise functiile inalte fostilor comunisti le-ati pus pumnul in gura ca sa puteti fura linistiti .

Sistemul centralizat era o prostie ( mai mult ca sigur) de inspiratie ruseasca . Insusi principiul ca toti consuma la comun , fara contoare , e o risipa , ca nimeni nu face atunci economie. Aduce aminte de o puscarie

Editat de Depanatoru
Link spre comentariu

Escrocii sunt dintre voi , nu au picat din cer . Feseneul era 100% comunisti , securisti , nomenclaturisti , mai pe scurt oamenii fostului regim . La aia de la Timisoara ce ziceau sa fie interzise functiile inalte fostilor comunisti le-ati pus pumnul in gura ca sa puteti fura linistiti .

Sistemul centralizat era o prostie ( mai mult ca sigur) de inspiratie ruseasca . Insusi principiul ca toti consuma la comun , fara contoare , e o risipa , ca nimeni nu face atunci economie.

Serios!?? Dintre voi nu!? :wretre

Nedrept pentru majoritatea aia care e mulţumită cu ce poate fura, nu cu cît poate munci.

Ştii, când te afli pe val...e uşor să arăţi spre alţii cu degetul...

Link spre comentariu

Nu eşti multumit că ai prins pe Dumnezeu de picior!?...nu toţi au norocul tău! Şi să ştii că şi alţii muncesc ...dar viaţa e nedreaptă pentru mulţi dintre noi!

Dacă tu ai reuşit ...ai impresia că toţi o pot face!?Te înşeli ...şi dacă toţi ar reuşi în viaţă ...tu nu ai mai fi ”acolo sus”!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator maistrul

Sistemul central de incalzire era foarte bun.Voi nu vedeti ca toate erau cu cap pe vremea aia?Saracul Ceausescu a construit Uzina de apa grea,si aceasta incalzea si orasul.Asa era si in alte orase din tara,a darimat fabrica si s-a duce la vale si orasul.Si treaba cu contoarele nu e buna deloc,era mai bine la comun.Reteaua era puternica nici nu conta nimica.Acuma te ia astia la litru de apa firear contorul sa le fie,alta prostie capitalista

Editat de maistrul
Link spre comentariu

Nu era cap deloc , sau era , dar in sensul sa fie doar o mare puscarie condusa dupa bunul plac de carmaci . Modelul nord-coreean se poate observa si in prezent .

Acuma n-are rost sa ii explici unuia ca tine ,care nici nu te-ai apropiat de granita , cum e viata intr-o tara din occident . Traiesti din prostiile cu care te-au indoctrinat comunistii

Editat de Depanatoru
Link spre comentariu

Nu eşti multumit că ai prins pe Dumnezeu de picior!?...nu toţi au norocul tău! Şi să ştii că şi alţii muncesc ...dar viaţa e nedreaptă pentru mulţi dintre noi!Dacă tu ai reuşit ...ai impresia că toţi o pot face!?Te înşeli ...şi dacă toţi ar reuşi în viaţă ...tu nu ai mai fi ”acolo sus”!

Tu nu intelegi ce ti se spune: solutia "succesului" e munca, nicidecum plansul de mila. Munca dedicata si din pasiune te aduce "pe val".Imi bat gura de pomana. Trebuie sa te pun iar la ignore, esti irecuperabil.
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări