dj_radu69 Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 ce este defapt ?? din cate am inteles provoaca tulburari ale ionosferei si magnetosferei Pamantului , eu nu inteleg cum.. ? radio frecventza ? sa faca asta are treaba cu campul electromagnetic.. dar .. e ciudat aruncativa ochii pe siteul asta http://www.haarp.alaska.edu/haarp/tourar.html Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 2, 2007 Partajează Postat Mai 2, 2007 pai parca ionosfera si magnetosfera sunt una din manifestarile campului electromagnetic natural, radiat de Pamant... nu?cand se vorbeste de masurari ale radiatiilor cu contoare geiger-muller, alea nu iau in considerare radiatia respectiva, ci numai ce depaseste valoarea considerata "naturala". Link spre comentariu
zal Postat Mai 2, 2007 Partajează Postat Mai 2, 2007 Si totusi contoarele Geiger-Muller masoara toata radiatia, inclusiv cea naturala. A uitat un soldat de la plutonul antichimic contorul deschis in dormitorul companiei si toata noaptea ceilalti am cautat ''greierele'' ca sa-l stirpim. :axe: :smt005 Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 2, 2007 Partajează Postat Mai 2, 2007 deh, n-am facut armata... shi nici contor d-ala n-am avut pe mana...insa ma gandeam ca ar fi logic ca alea sa NU masoare (sa sa nu fie excitate si de) radiatia naturala... :prayer: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum