ratza Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Nu are nimic. Fac asta de ani întregi. Link spre comentariu
lrai Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Alcoolul izopropilic e un pic mai toxic ca alcoolul etilic si are cam aceleasi efecte. 1 Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 E vorba de cîteva picături, nu de înotat în el. Link spre comentariu
lrai Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 (editat) 1. De unde sa stiu eu ce tip de dielectric are ? Daca e mai vechi de anii 80 atunci considera ca are dielectric cancerigen si ai grija. Editat Ianuarie 2, 2017 de lrai Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Alcoolul izopropilic este folosit la foarte multe alifii folosite in uz medical, stiu pe cineva care a baut 250 ml de alcool izopropilic si nu a avut nimic, n-a vrut proprietarul sa-i dea de baut pana nu repara utilajul si l-a dat pe gat Link spre comentariu
lrai Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Alcoolul izopropilic este folosit la foarte multe alifii folosite in uz medical, stiu pe cineva care a baut 250 ml de alcool izopropilic si nu a avut nimic, n-a vrut proprietarul sa-i dea de baut pana nu repara utilajul si l-a dat pe gat Avand in vedere ca alcoolul izopropilic are in general concentratie mare 99% e o minune ca nu a intrat in coma alcoolica. Nici nu stiu cum l-a baut ca la concentratia aia te arde pe esofag cred ca ajungi la spital. Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 banui ca a pus ceva apa in el, oricum, era mare meserias, la bautura dar si la automatizari Link spre comentariu
cipri_mury Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 stiu pe cineva care a baut 250 ml de alcool izopropilic si nu a avut nimic, n-a vrut proprietarul sa-i dea de baut pana nu repara utilajul si l-a dat pe gat Pe bune? Asa de ahtiat era dupa bautura bietul om? Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Pe bune Link spre comentariu
cipri_mury Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Poate maine poimaine scrie altu aici despre cineva care a baut acid azotic sau soda caustica si a ramas teafar. Link spre comentariu
lrai Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Bine ca nu i-a fost foame ca-i manca seul de oaie si ramanea maistrul cu vaselina chioara. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Parcă vorbeam de condensatori electrolitici explodați, nu ? Link spre comentariu
Postări Recomandate