Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O noua barcuta de nadit se naste

Sylviu

Postări Recomandate

Pe ELFORUM în gios, 
Pe un mal frumos, 
Negru-vodă trece 
Cu tovarăşi zece: 
Nouă meşteri mari, 
Calfe şi zidari 
Şi  Manolo - zece, 
Care-i şi întrece. 

mes.jpg

Link spre comentariu

E adevarat ca o barcuta e ca o poezie ,dar mai trebuie si indeminare ,scule si multa practica .

Apropo de motoare mabuchi ,asa trebuie sa fie inscriptionat unul original:

MABUCHI-MOTOR-6V-20V-RS-775VC-8514.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator dan_n

Salut,

Tocmai ce lucrez la acelasi proiect, arduino, nrf24, punte h, am o coca exact ca a ta si acelasi motor.

Putin cam dificil pentru mine cu schimbarea de sens a motorului si viteza progresiva. 

De cati A ai pus ESC-ul? Multumesc

Spor!

LE: am gasit, 10 A, dupa ce am citit ( cum trebuia sa fac de la inceput) tot topicul :)

Editat de dan_n
Link spre comentariu

felicitari ,  pare mai complicat decat clasic dar este ceva nou si ca tot ce e nou poate fi perfec'ionat, a;tept sa vad avantaje si dezavantaje fa'a de clasic mai ales la preturi  si posibilit['i de manevrare.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator George1974

Salut de curînd am cumparat un kit de barcuta nadire . Acum nu pot pune componentele dar stiu ca am un motor 755 , 3 servomotoare care ridică 13kg ,telecomanda microzone mc6a . Cine ma poate ajuta sa le montez fara sa iasa fum din ele si sa fie fffff răbdător cu mine.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
On 2/21/2019 at 3:46 AM, George1974 said:

Salut de curînd am cumparat un kit de barcuta nadire . Acum nu pot pune componentele dar stiu ca am un motor 755 , 3 servomotoare care ridică 13kg ,telecomanda microzone mc6a . Cine ma poate ajuta sa le montez fara sa iasa fum din ele si sa fie fffff răbdător cu mine.

de unde ai achizitionat kitul si la ce pret ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări