Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O noua barcuta de nadit se naste

Sylviu

Postări Recomandate

Eu am ajutat pe multi,e adevarat pe cine am vrut , pe cei care simt eu ca sint pasionati ,dar pe unul ca cel de aici care te trateaza cu.... si se crede desteptul barcilor nu am nicio tragere de inima.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

As dori sa-mi spuna cineva ce motorizari se folosesc pe acesta barcute, pentru ca am vazut ca sunt cam maricele. experimental vreau sa pun pe ea ceva bazat pe Arduino asa ,,home made,,. A mai testat cineva asta???

Link spre comentariu

Motoarele folosite sint cu carbuni sau fara ,cele mai uzitate sint cele cu carbuni la 12v sau lipo 4s(16,2v) din seria 755 sau mai bine 775  cu turatii de 5500 la 12v ,cu un consum de 4,5-7A in functie de tensiune si elice.

Link spre comentariu

Am reușit sa achiziționez o coca din plastic pentru ,,O noua barcuta de nadit se naste,, asa cum este si titlul topicului. Intentionez sa  o ,,populez,, cu electronica ,,home made,, bazata pe Arduino. Mai aștept și alte componente mecanice pentru a demara lucrarea.

001.jpg

002.jpg

003.jpg

Editat de marik2500
Link spre comentariu

Cu aceasta coca de plastic vei avea mari probleme la lipirea componentelor , plus faptul ca pe la colturi materialul se subtiaza prin termoformare .

Link spre comentariu

Imi asum aceste dezavantaje in detrimentul unui ,,low cost,,. Imaginatia, creativitatea si nu in ultimul rand indemanarea vor fi puse mai mult la incercare. Atept si alte critici, care pentru mine sunt constructive si nu ma supar deloc! Multumiri!!!

BOAT_COMP_re.jpg

Editat de marik2500
Link spre comentariu

La rugamintea colegului ,pun aici niste poze cu capacul echipat:

acesta este de la un Carp Range ,nu se potriveste chiar la fel 

SSL23513.JPG

SSL23508.JPG

Editat de manolo
completare
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări