Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O noua barcuta de nadit se naste

Sylviu

Postări Recomandate

Surubele de plastic (wc ?) si piulite fluture pentru acces usor ? Nu stiu, ma gandesc si eu, nu dati cu parul. Sau trebuie sa fie etans ? caz in care demontarea o sa creeze probleme...

Link spre comentariu

Incerc eu un raspuns:

din pacate nu-mi dau seama exact cum sint marginile dar ai putea incerca cu un cheder circular inchis si elastic de lungime potrivita care sa aiba si un fel de canal in care sa intre margilile modelului.

ai mai putea incerca si cu banda adeziva cu armatura de fibra in ea.

Ma gindesc ca vrei o solutie demontabila.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Eu n-am, asa ca nu dau.Da' cum nici tu n-ai, poate ai putea sa nu dai nici tu.

Esti sigur? sau iti dai asa cu parerea ,de plictiseala.

Cam cite barci ai facut?

Link spre comentariu

Nu se poate cu o garnitura moale de silicon si cu niste cleme de genul asta dar facute mai mici si modificate special pentru barcuta ? Fiind mici poate n-ar arata chiar urat nu ?

Posted Image

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Colegii de pe RHC nu prea dau detalii pentru ca ei vand.@liviu, manolo stie 100%, dar nu vrea sa dea toate detaliile. Din pacate.OP va trebui sa dea el o fuga pe RHC, va gasi acolo solutii la orice.

Link spre comentariu

Simplu: chit siliconic sanitar si surubele de 4. Nu topeste plasticul si la nevoie se poate taia / curata . Inainte, pentru teste pe balta surubele de 4, iar dupa testare, chituit si pus surubele.

Link spre comentariu

Daca-mi arati unul ne-ciufut, in dispozitie buna dupa razboiul comercial de pe RHC, te rog sa mi-l indici.Acolo totul este bazat pe joc de fumuri si deceptie. Muci esti facut daca nu asculti smerit ideile guru-ilor navo. Ca mai toate in Ro. Din pacate.Eu nu mai activez pe acolo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări