Vizitator maistrul Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Pe vremea mea daca te prindea baut la volan,lua si carnetul,iti dadea militianul o bataie buna apoi te baga la bulau.Am vazut azi la jurnal pe un tinar de asta care era beat,ca a sarit sa bata politistul.Ieri alt destept cu o masina de aia cu doua usi a trecut cu roata peste politist.Inainte de 89 daca bateai un militian ,te baga la bulau,si aveau aia grije de te facea din om neom.Si sa sti ca era foarte bine,ca toti avea frica de militie si le tremura izmana pe ei.Asa tremura izmana si pe aia care lucrau la mine in fabrica,cind intra maistrul in hala,adica eu. Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 (editat) Multe abuzuri la adresa politistilor se intampla si din cauza avocatilor, care cauta tot felul de tertipuri din lege ca sa-i sa scape pe cei vinovati.Daca ei stiu ca a doua zi sunt liberi, normal ca prind curaj.Inainte nu era asa.. . . . .Densusan : legea e lege pentru toti. Am fost si eu sofer de camion, dar cand am vazut ca patronul se gandeste numai la buzunarul lui, nicidecum la respectarea legii, am plecat. E trist ca nu prea se gasesc locuri de munca si multi patroni si-au luat-o in cap. Normal ar fi ca ruta sa fie calculata si soferul sa nu conduca pana in ultima clipa...sa traga masina pe dreapta, la parcare mai inainte. Faci mai putini km, iei mai putini bani, dar nu risti nimic, ca au fost atatea nenorociri cu soferi de camion si autocar, care au adormit la volan si au omorat cate 10 sau 20 de oameni o data. Ala ce fapta merita? Eu am si cat. D si un prieten vrea sa merg cu el, sa conducem cate 12 ore, ca face el nu stiu ce manevra la tahograf (era cu diagrama, nu erau carduri atunci) ...asa ceva nu fac. Daca altii vor sa-si riste viata sau libertatea e treaba lor. A fost cazul ala cu soferul de autocar (politist ) ala incalca legea (dublu vitezei in zona aia) ca el e politist ...si a omorat oameni nevinovati. In accident a murit si el, ca altfel cred ca-l linsau rudele decedatllor. Eu as omori unul din asta... Leco zice de puscarie pentru astia..pai la puscarie e bine acuma, televizor in camera, mancare buna...nu puscarie, OCNA pe viata. Si partonul bagat in puscarie, sa nu mai forteze soferul. Asa o sa se potoleasca cu viteza. Sunt un pic nervos, ca am fost in situatia asta si mi-am adus aminte ce javre sunt unii patroni romani... Editat Ianuarie 2, 2017 de marius75 Link spre comentariu
nel65 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Te-ai urcat baut/drogat la volan, suspendat permisul 1 an si examen dat din nou. Chiar daca nu bagi cheia in contact si nu misti masina din loc? Sper ca stiti de gluma.. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Asa tremura izmana si pe aia care lucrau la mine in fabrica,cind intra maistrul in hala,adica eu. Asa tremurau si maistrii prin sectii cind trecea inginerul pe acolo, daca nu le tragea ala picioare`n c..ur de faceau maistrii hemoroizi la amigdale. Grig Link spre comentariu
Vizitator maistrul Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Sa sti ca pe mine ma durea undeva de ingineru sef,el cind venea la mine se gudura ca un catel de ala mic,si dadea cu tovarasu maistru ca sa-i fac piese la masina lui s-a lui fratesu,si balamale,minere de inox la cimitir.I-am facut si felinar la cimitir cu cornier de inox si lui si la alti ca sa bage candela.Asa faceam si cu secretaru de partid dupa uzina ca si lu asta faceam tot ce vroia.Mai aveam si un baiat bun care era maistru electrician,asta o murit saracu,care facea legaturile si alte treburi la motoare.Ce le-am facut si moara mica de porumb.Lucrarile alea de la cimitir sint pe viata,si peste 200 de ani tot acoli este.Si spun in continuare ca vreau sa apara iara posturile de control,ca cetateanul sa aive respect pentru lege. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Pai dupa cum e maistrul a iesit si moara... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 .Asa faceam si cu secretaru de partid dupa uzina ca si lu asta faceam tot ce vroia. deci dupa uzina era locul vostru de ghidusii...daca ii faceai secretarului tot ce vroia se explica de ce inginerul sef era mai retinut. Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 (editat) Lucrarile alea de la cimitir sint pe viata, Dupa ce moare ala, vin baietii dupa Fer... Editat Ianuarie 2, 2017 de marius75 Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Multe abuzuri la adresa politistilor se intampla si din cauza avocatilor, care cauta tot felul de tertipuri din lege ca sa-i sa scape pe cei vinovati.Daca ei stiu ca a doua zi sunt liberi, normal ca prind curaj.Inainte nu era asa.. . . . .Densusan : legea e lege pentru toti. Am fost si eu sofer de camion, dar cand am vazut ca patronul se gandeste numai la buzunarul lui, nicidecum la respectarea legii, am plecat. E trist ca nu prea se gasesc locuri de munca si multi patroni si-au luat-o in cap. Normal ar fi ca ruta sa fie calculata si soferul sa nu conduca pana in ultima clipa...sa traga masina pe dreapta, la parcare mai inainte. Faci mai putini km, iei mai putini bani, dar nu risti nimic, ca au fost atatea nenorociri cu soferi de camion si autocar, care au adormit la volan si au omorat cate 10 sau 20 de oameni o data. Ala ce fapta merita? Eu am si cat. D si un prieten vrea sa merg cu el, sa conducem cate 12 ore, ca face el nu stiu ce manevra la tahograf (era cu diagrama, nu erau carduri atunci) ...asa ceva nu fac. Daca altii vor sa-si riste viata sau libertatea e treaba lor. A fost cazul ala cu soferul de autocar (politist ) ala incalca legea (dublu vitezei in zona aia) ca el e politist ...si a omorat oameni nevinovati. In accident a murit si el, ca altfel cred ca-l linsau rudele decedatllor. Eu as omori unul din asta... Leco zice de puscarie pentru astia..pai la puscarie e bine acuma, televizor in camera, mancare buna...nu puscarie, OCNA pe viata. Si partonul bagat in puscarie, sa nu mai forteze soferul. Asa o sa se potoleasca cu viteza. Sunt un pic nervos, ca am fost in situatia asta si mi-am adus aminte ce javre sunt unii patroni romani... Aici ai dreptate,da pe vremuri nu ne vanau militienii cum ne vaneaza acum politia.Ce poti sa spui de faptul ca era echipajul pe A1 la ARAD cu radarul si am fost depasit de un turism iar cand a vazut radarul mi-a franat in fata,sa nu ma urc pe el am iesit pe banda 2 de unde am fost tras pe dreapta de domnul politist si surpriza.....ala cu turismul sa dus si eu am fost executat si chiar foarte bine,am incercat sa-i explic la domnul agent ce sa intamplat ca ma urcam pe el cu 40 de tone,rapunsul.....750 de lei amenda ca am folosit banda 2 pe autostrada si 8 000 de lei pentru ca nu am avut(atentie)prenumele complet scris pe diagrama tahograf....cum ti se pare atitudinea domnului politist????? Link spre comentariu
Vizitator maistrul Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Pai si n-am eu dreptate,ca daca era militia acum era frica si respect,si ala cu masina mica ar fi mers cuminte in spatele tau.Aia e problema,ca nu mai e respect si frica de lege.Sa se reinfinteze posturile de control. Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Aici sunt de aceeasi parere cu domnul Maistru. Daca era frica de lege, prostul ala nu venea tare, iar apoi sa franeze in fata TIR-ului. Pai masina grea franeaza mai greu decat astea mici, ca acum au si ABS pe ele. Iti spu eu...politia te-a vazut pe tine pe banda a doua, dar ala cu masina mica trebuia batut, ca ti-a franat in fata. Politisti au fost prea aspri cu tine, ei pe boul ala trebuia sa-l ia la intrebari, dar poate ca nu l-au vazut atunci cand a franat. In afara de asta, sa stii ca politistii au cota de amenzi pentru firme...la noi cand se apuca de amenzi, ne oprea mediat cum vedeau prelatele camioanelor, intr-o luna ne caftea pe toti, nu conta pentru ce...dupa aia ne lasa in pace, nici nu se uita la noi. Si patronul stia, dar avea el alte nereguli... asa ca tacea din gura. Link spre comentariu
florinellll Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Sa se reinfinteze posturile de control Toate autoturismele straine afara din tara Sa se reia productia de Dacia 1300 fara varianta 1310 Camioanele vor fi :Raba,Saviem,Buceag,Sr Dac, Ce e aia Mercedes VITO? Noi avem dubita TV Jos Capitalismul,exploatarea omului de catre om Epoca de aur Editat Ianuarie 3, 2017 de florinellll Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Pai si n-am eu dreptate,ca daca era militia acum era frica si respect,si ala cu masina mica ar fi mers cuminte in spatele tau.Aia e problema,ca nu mai e respect si frica de lege.Sa se reinfinteze posturile de control. Ai un fix cu posturile de control ! Daca tii neaparat, strange o suta de mii de semnaturi si propune in parlament o lege in sensul asta . Sincer sa fiu cred ca succesul tau va fi egal cu zero (0) + vei avea,, frigiderul plin "din partea soferilor !.Eu imi aduc aminte ca in `89 si la inceputul lui `90 , majoritatea posturilor permanente de control al traficului auto au luat foc (au fost incendiate de soferi) Daca tot iti place sa stea cineva ,,cu parul la fundul tau,, , de ce nu te muti in Coreea de Nord? ? P.S ,,Maestre" ce d...cu cauti pe Elforum ? P.P.S Pe cand o propunere de infiintarea unui post de control cu militian in uniforma ,la usa fiecarei scari de bloc sau porti de gospodarie ? Ce zici ...ar fi pe placul tau ?! Editat Ianuarie 3, 2017 de romicap Link spre comentariu
florinellll Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Cu exceptia unor descreierati ,Romania este totusi o tara sigura,comparativ cu America de Sud sau Africa chiar si din "Evropa" Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 750 de lei amenda ca am folosit banda 2 pe autostrada si 8 000 de lei pentru ca nu am avut(atentie)prenumele complet scris pe diagrama tahograf....cum ti se pare atitudinea domnului politist????? Pe A1 pun aradenii radar le la subtraversari, la restrictii, mai ales la Seciani si cea de la Arad. Pentru aia cu banda 2`a eu fiind conducator cat B n`am nici o explicatie, de multe ori merg pe autostrada cu 80Km/h si ma depasesc camioanele pe banda 2`a, sa inteleg ca ri fac asta ilegal? Daca ai fi contestat in justitie amenda pentru folosirea benzii a 2`a cred ca aveai cistig de cauza, ai evitat un accident, pentru necomplectarea diagramei de trafic de pe tahograf nu stiu ce ai fi rezolvat. Oricum trebuie sa intelegem ca si Politia a evoluat, a trecut in capitalism , aduna bani la buget ca doar de acolo sint platiti si trebuie sa devina eficienti economic, profesionisti in domeniu si putem adauga restul de calificative ce se predau in sedintele de brainwashing corporatiste. Asta este viata in ziua de azi pe care n`o "iubeste" @maistrul ( a fost maistru strungar cit am fost eu popa!), oricum fata de userii trebuie sa recunoastem ca da dovada de eleganta, nici un fel de atac sau riposta la "intepaturi" . In orice caz eu cred ca se distreaza copios @maistrul cu ripostele noastre. Grig Link spre comentariu
Postări Recomandate