Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparare Dremel 300

Toader

Postări Recomandate

Mi s-a ars rotorul de la un Dremel 300.Am sunat la cei de pe aici, firme autorizate si faza e ca nu se mai produce si nu mai au rotorul ca piesa de schimb.Asta vara aveau, dar am zis c am vreme si l-au scos din productie.Unde as putea gasi un rotor ptr ca bobinare nici nu se pune problema, fiind foarte mic si sarme foarte subtiri.Multumesc.Poate stiti undeva sa pot cumpara sau sa inlocuiesc cu ceva echivalent.Asta e modelul

http://www.dremeleurope.com/general/en/dremel%C2%AE300series-7357-ocs-c/

Link spre comentariu

Mi s-a ars rotorul de la un Dremel 300.Am sunat la cei de pe aici, firme autorizate si faza e ca nu se mai produce si nu mai au rotorul ca piesa de schimb.Asta vara aveau, dar am zis c am vreme si l-au scos din productie.Unde as putea gasi un rotor ptr ca bobinare nici nu se pune problema, fiind foarte mic si sarme foarte subtiri.Multumesc.Poate stiti undeva sa pot cumpara sau sa inlocuiesc cu ceva echivalent.Asta e modelul

http://www.dremeleurope.com/general/en/dremel%C2%AE300series-7357-ocs-c/

Pai cel mai simplu ar fi un motor echivalent se gasesc sute de modele pe E--Y

Link spre comentariu

Nu ai ce să-i mai faci dacă are rotorul ars, ăla atinge turații foarte mari, uneori peste 10000rpm.De rebobinat nu se pune problema, fiindcă nu mai poți să-l echilibrezi dinamic. Doar să cumpere alt dremel, eu am luat acum vreun an din Auchan o chinezărie cu 80 Lei, pentru mici lucrări ocazionale e foarte bun....

Link spre comentariu

Greu de crezut că vei găsi ușor un rotor de rezervă, dar nu e imposibil.Poate sunt firme care au încă piese de schimb postgaranție.Caută să vezi ce firme asigurau în țară garanția la acest tip și iei legătura cu ei, poate îți vând un rotor, sau îl repară ca fiind postgaranție...

Link spre comentariu

Nu ai ce să-i mai faci dacă are rotorul ars, ăla atinge turații foarte mari, uneori peste 10000rpm.De rebobinat nu se pune problema, fiindcă nu mai poți să-l echilibrezi dinamic. Doar să cumpere alt dremel, eu am luat acum vreun an din Auchan o chinezărie cu 80 Lei, pentru mici lucrări ocazionale e foarte bun....

Poate 30.000 vrei sa zici.

Sunt cateva pe ebay pe la 30$:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xdremel+300+armature.TRS0&_nkw=dremel+300+armature&_sacat=0

Cauta "dremel 300 armature"

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Cred că ,,peste 10000 rpm,, poate să însemne şi 30000, nu-i aşa ?

Eu cred că merită să dai 20-30$ pe un rotor din ăla, mai ales dacă ai şi transportul inclus.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări