Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect amplificator

bogdan_eduard_daniel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_eduard_daniel

11

• winstyle

7

• Emil 1986

6

• ratza

5

La multi ani!

Schema asta am facut-o eu in trecut.Nu a functionat deloc.

Nu mai tin minte ce avea dar am abandonat-o prin sertar.

Adica e chestia aia cand merge din prima ,e satisfactia,

daca nu merge incepi sa verifici:

Alimentarea,piese asezate cum trebuie(sau defecte),tensiuni,trasee,

si daca totul pare bine,dar nu functioneaza,Zboara prin atelier una -doua.

Pun fisierele pdf. cu cablaj si dispunere piese,poate te ajuta.

irf 100w.pdf

piese 100w.pdf

Link spre comentariu

@bogdan_eduard_daniel nu mai pierde vremea cu toate junghiurile internetului.

In postul #25, @ratza ti-a pus un link cu cateva amplificatoare facute pe forumu asta si foarte functionale. Cauta acolo, poate iti place vreo schema. La varianta cu hexfet cfa si la cel simplu simetric as mai avea eu cateva cablaje si ceva componente pentru ele. Daca te intereseaza sa imi dai un mesaj

Editat de maxente
Link spre comentariu

N-ar fi mai simplă procurarea unui AF auto defect a carui schemă, de regulă, la multe dintre ele este destul de potentă, așa ca necesita doar modificari/ optimizari minime?

Posted Image

Mulți or să spună că, fiind deja proiectat e greu de introdus într-o carcasă. Nu e adevărat. Dacă stau și mă gândesc, se poate folosi carcasa originală pe post de radiator, amplasată în noua carcasă ce va mai cuprinde traful (sau o sursa în comutație amplasată în locul inverterului original), etajele de intrare, corectorul de ton etc.

Eu n-am în plan construirea unui AF, am o stație Kenwood bună și boxe JBL dar, daca aș avea nevoie, așa aș proceda.

Link spre comentariu
Vizitator Carman

Lăsați-l să facă ce schemă dorește. Toată lumea încearcă sa impună tot felul de variante. Piese și scheme sunt destule, că nici nu știi ce sa alegi.

Link spre comentariu

La multi ani!Schema asta am facut-o eu in trecut.Nu a functionat deloc.Nu mai tin minte ce avea dar am abandonat-o prin sertar.Adica e chestia aia cand merge din prima ,e satisfactia,daca nu merge incepi sa verifici:Alimentarea,piese asezate cum trebuie(sau defecte),tensiuni,trasee,si daca totul pare bine,dar nu functioneaza,Zboara prin atelier una -doua.Pun fisierele pdf. cu cablaj si dispunere piese,poate te ajuta.

Vezi ca acel condensator din intrare este de 2,2u nepolarizat.Daca l ai pus ca in pdf atunci nu e bina pt ca e polarizat.Restul pare ok inclusiv cablajul. Editat de bogdan_eduard_daniel
Link spre comentariu

Si ca tot am facut asemanare la poza de avatar la luiDudikoff cu un cintaret cunoscut al unui gen muzical (evident nu cu rautate, mercic ca a inteles), nu pot sa nu observ ca Maxente seamana un pic cu Pavel Stratan!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări