Blacksmith Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Pai tot online cumpar si eu, dar nu cred ca le trimit mai devreme de 5 Ianuarie. Link spre comentariu
bogdan_eduard_daniel Postat Decembrie 31, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Pai tot online cumpar si eu, dar nu cred ca le trimit mai devreme de 5 Ianuarie.Asta cu siguranta Link spre comentariu
nelugavrila Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 La multi ani! Schema asta am facut-o eu in trecut.Nu a functionat deloc. Nu mai tin minte ce avea dar am abandonat-o prin sertar. Adica e chestia aia cand merge din prima ,e satisfactia, daca nu merge incepi sa verifici: Alimentarea,piese asezate cum trebuie(sau defecte),tensiuni,trasee, si daca totul pare bine,dar nu functioneaza,Zboara prin atelier una -doua. Pun fisierele pdf. cu cablaj si dispunere piese,poate te ajuta. irf 100w.pdf piese 100w.pdf Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 http://www.elforum.info/topic/74960-o-merge-sau-no-fi-fet-100/page-22 Dar mai bine faci fet200 si poti pune o singura pereche si alimentezi la +-45vcc! Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 (editat) @bogdan_eduard_daniel nu mai pierde vremea cu toate junghiurile internetului. In postul #25, @ratza ti-a pus un link cu cateva amplificatoare facute pe forumu asta si foarte functionale. Cauta acolo, poate iti place vreo schema. La varianta cu hexfet cfa si la cel simplu simetric as mai avea eu cateva cablaje si ceva componente pentru ele. Daca te intereseaza sa imi dai un mesaj Editat Ianuarie 1, 2017 de maxente Link spre comentariu
anonimus Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 N-ar fi mai simplă procurarea unui AF auto defect a carui schemă, de regulă, la multe dintre ele este destul de potentă, așa ca necesita doar modificari/ optimizari minime? Mulți or să spună că, fiind deja proiectat e greu de introdus într-o carcasă. Nu e adevărat. Dacă stau și mă gândesc, se poate folosi carcasa originală pe post de radiator, amplasată în noua carcasă ce va mai cuprinde traful (sau o sursa în comutație amplasată în locul inverterului original), etajele de intrare, corectorul de ton etc. Eu n-am în plan construirea unui AF, am o stație Kenwood bună și boxe JBL dar, daca aș avea nevoie, așa aș proceda. Link spre comentariu
nelugavrila Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Stii cumva ce model de amplificator auto este in poza ? Ma refer la cel cu placile separate. Link spre comentariu
anonimus Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Maxound MX 230 Link spre comentariu
Vizitator Carman Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Lăsați-l să facă ce schemă dorește. Toată lumea încearcă sa impună tot felul de variante. Piese și scheme sunt destule, că nici nu știi ce sa alegi. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Pai il lasam ca nu i-a bagat nimeni cu forta pe gat nimic. Doar i-am dat niste sugestii sa faca ceva functional si probat. Au inceput clonele in forta. Imi place ! Link spre comentariu
bogdan_eduard_daniel Postat Ianuarie 3, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) La multi ani!Schema asta am facut-o eu in trecut.Nu a functionat deloc.Nu mai tin minte ce avea dar am abandonat-o prin sertar.Adica e chestia aia cand merge din prima ,e satisfactia,daca nu merge incepi sa verifici:Alimentarea,piese asezate cum trebuie(sau defecte),tensiuni,trasee,si daca totul pare bine,dar nu functioneaza,Zboara prin atelier una -doua.Pun fisierele pdf. cu cablaj si dispunere piese,poate te ajuta.Vezi ca acel condensator din intrare este de 2,2u nepolarizat.Daca l ai pus ca in pdf atunci nu e bina pt ca e polarizat.Restul pare ok inclusiv cablajul. Editat Ianuarie 3, 2017 de bogdan_eduard_daniel Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Si ca tot am facut asemanare la poza de avatar la luiDudikoff cu un cintaret cunoscut al unui gen muzical (evident nu cu rautate, mercic ca a inteles), nu pot sa nu observ ca Maxente seamana un pic cu Pavel Stratan! Editat Ianuarie 3, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
bogdan_eduard_daniel Postat Ianuarie 3, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Curentul de mers in gol se masoara cu sau fara difuzor conectat? Editat Ianuarie 3, 2017 de bogdan_eduard_daniel Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 eu il masor cu dif si in la gnd! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Bias-ul se masoara fara sarcina si cu intrarea la masa, orice deviatie de offset putind erona masuratoarea bias cu miliampermetrul serie daca sarcina este pusa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum