Vizitator Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Ce va mai place bautura, cea inodora, incolora, ieftina... Stiti voi (de gluma) sau nu... Me, nani... Editat Ianuarie 3, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Bai, dar numa' de ghicitori va tineti! Parca era ceva cu divertisment sau diverse pe aici.. oi fi incurcat eu birtul. Hic! Cine e Sven, dar Vasile? Ca ultimul nu zise nimic, dar tot avu dreptate... Sper ca o sa MAI stim de glume... dupa ce se semneaza noul contract de moderare. Uite cine e @Vasile : http://www.elforum.info/user/1-vasile/ Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Până se vor numi (alți) moderatori pentru secțiunile rămase libere, voi modera eu și acolo.Așa că nu vă faceți probleme...decât pentru felul cum postați. Adică să încercați s-o faceți civilizat, altfel în primă instanță postările neconforme vor dispărea. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 3, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Eu am spus ce am avut de spus. Topicul ăsta poate fi închis sau şters fără probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate