Mircea Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Vio, pusul armelor deoparte nu garanteaza pacea eterna in viitor. Orice pact vine cu conditii la pachet.Eu sper doar intr-un comportament (bilateral sau multilateral) de o mai buna calitate. Exclusiv in interesul tehnic al forumului. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Vio, pusul armelor deoparte nu garanteaza pacea eterna in viitor. Orice pact vine cu conditii la pachet.Eu sper doar intr-un comportament (bilateral sau multilateral) de o mai buna calitate. Exclusiv in interesul tehnic al forumului.In interesul tehnic al acestui forum voi da pe goarna tot ce tine de misticisme tehnice ,stiu ca pe unii ii deranjeaza cind le dai in vileag dumele dar....asta este frumusetea jocului ,evita sa scrii dume si nu o sa ai parte de "aprecierile" unor nervosi ca mine,jocul este simplu ,nu ? Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 100% de acord cu misticismele tehnice. Aceasta de-mistificare este ceea ce eu consider interesul tehnic. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Fara vreo legatura cu ciondanelile (n-am citit, dar in 6 pagini sigur sunt) de pe aici si strict la subiect: Imi pare rau ca ratza nu mai ramane coleg de moderare. Asta e, life goes on. La multi ani tuturor, sa speram ca 2017 va fi un an fara certuri. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Totusi cine vine in locul tau? Sper ca nu... Nu ai de ce sa-ti ceri scuze. M-as bucura daca toti moderatorii s-ar comporta ca tine. Toate cele bune! Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Speri ca nu... cine? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Speri ca nu... cine? Ia sa vedem ghicesti? Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 2, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Nu ştiu cine vine în locul meu şi nici nu-mi mai pasă. Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 (editat) Mie nu mi-a placut cum ai moderat Ratza, ca l-ai banat pe Zal pentru off topic si acum faci off topic prin alte subiecte sau chiar mistouri inutile. Nu te intereaza un subiect, treci mai departe ca nu te obliga nimeni sa postezi. Am vazut ca toata lumea se vaita si ii pare rau ca nu mai esti moderator. Mie nu-mi pare rau, dar nici nu ma bucur. Nu e vorba de dusmanie sau ceva de genu...sa nu se inteleaga asta...doar ca nu esti corect vreau sa spun, atat. Editat Ianuarie 2, 2017 de marius75 Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 2, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Puţin îmi pasă de cum crezi tu că am moderat. Da, fac miştouri fiindcă sînt la bodegă şi mă comport exact cum vă comportaţi şi voi. Chiar dacă pare de necrezut, pot să mă cobor la un asemenea nivel. Nu vreau să fiu un exemplu pentru nimeni şi te rog să nu ai impresia că pierd ceva dacă iau avertisment pentru offtopic sau ban definitiv. Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Eu nu tin minte sa fi facut misto de cineva. Nu-mi sta in fire...Off topic am facut, dar nu asa mult ca altii. Ma retrag din subiectul asta. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Totusi cine vine in locul tau? Sper ca nu... Victor va fi colegul meu de moderare de acum inainte. Sper ca stiti de gluma! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Ca și până acum , adică neoficial .Sper că stiți de glumă !Cei care apreciază teoria conspirației ... vor trebui să rezolve o integramă combinată cu Sudoku , iar răspunsul este unic : @Vasile are întotdeauna dreptate ! Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Nu de Sven ma temeam eu ci de Omniprezentul (ca sa-l personific)... Vad ca toata lumea stie de gluma pe aici. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Bai, dar numa' de ghicitori va tineti! Parca era ceva cu divertisment sau diverse pe aici.. oi fi incurcat eu birtul. Hic! Cine e Sven, dar Vasile? Ca ultimul nu zise nimic, dar tot avu dreptate... Sper ca o sa MAI stim de glume... dupa ce se semneaza noul contract de moderare. Link spre comentariu
Postări Recomandate