Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scuze şi mulţumiri

Postări Recomandate

• Răspunsuri 93
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

Vio, pusul armelor deoparte nu garanteaza pacea eterna in viitor. Orice pact vine cu conditii la pachet.Eu sper doar intr-un comportament (bilateral sau multilateral) de o mai buna calitate. Exclusiv in interesul tehnic al forumului.

In interesul tehnic al acestui forum voi da pe goarna tot ce tine de misticisme tehnice ,stiu ca pe unii ii deranjeaza cind le dai in vileag dumele dar....asta este frumusetea jocului ,evita sa scrii dume si nu o sa ai parte de "aprecierile" unor nervosi ca mine,jocul este simplu ,nu ?
Link spre comentariu

Mie nu mi-a placut cum ai moderat Ratza, ca l-ai banat pe Zal pentru off topic si acum faci off topic prin alte subiecte sau chiar mistouri inutile. Nu te intereaza un subiect, treci mai departe ca nu te obliga nimeni sa postezi.

Am vazut ca toata lumea se vaita si ii pare rau ca nu mai esti moderator. Mie nu-mi pare rau, dar nici nu ma bucur.

Nu e vorba de dusmanie sau ceva de genu...sa nu se inteleaga asta...doar ca nu esti corect vreau sa spun, atat.

Editat de marius75
Link spre comentariu

Puţin îmi pasă de cum crezi tu că am moderat. Da, fac miştouri fiindcă sînt la bodegă şi mă comport exact cum vă comportaţi şi voi. Chiar dacă pare de necrezut, pot să mă cobor la un asemenea nivel. Nu vreau să fiu un exemplu pentru nimeni şi te rog să nu ai impresia că pierd ceva dacă iau avertisment pentru offtopic sau ban definitiv.

Link spre comentariu

Bai, dar numa' de ghicitori va tineti! Parca era ceva cu divertisment sau diverse pe aici.. oi fi incurcat eu birtul. Hic!

Cine e Sven, dar Vasile? Ca ultimul nu zise nimic, dar tot avu dreptate...

Sper ca o sa MAI stim de glume... dupa ce se semneaza noul contract de moderare.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări