Vizitator Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Te-as invita la un Martini Lychee, dar se incalzeste pana ne vedem. Se bea rece sloi, ca orice Martini.PS: Facut pentru sotie, eu ma bucur la alte cocktail-uri. Like, si imi pare rau pentru micile rautati... Este cu mine la revelion unde pun muzica, chiar i-am adus acum o ora un Martini... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 (editat) oarecum am fost in zona de-a lungul timpului..si-am observat unele lucruri. te consideram foarte pasnic si echilibrat. ai avut un moment, ultima perioada cand ...chiar mi-am zis ca nu v-a mai dura mult si vei renunta. nervi intinsi, amenintari, degeaba. nu doar aici, dar peste tot, disputele vor fi la ele acasa. se pare ca asa este un forum. consider gestul tau un gest perfect gandit, o sursa de stres mai putin. eu personal nu stiu daca operatorii actuali sunt potriviti sau nu pentru ceea ce fac, stiu doar ca e dificil sa ramai impartial si sa faci diferenta intre ceva rau foarte rau sau un rau involuntar. si mai ales Gratis. daca am gresit ceva, imi cer scuze. La multi ani! Editat Ianuarie 1, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Si mie imi pare rau,desi nu am avut activitate pe sectiunea ta,dar sa dai dovada de fair-play e o chestie...deloc de nglijat si mai ales...free ! Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Sa-nteleg ca daca le beau pure nu e bine? LE Pana nu se interpreteaza gresit: :rade: :rade:Adica glumesc.Liviu, cum vrei tu. Doar sa fie cu masura. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 (editat) Daca nu e tarziu vreau sa imi cer si eu scuze pentru toti cei pe care eu i-am enervat intentionat sau mai putin intentionat. Si in special sa imi cer scuze fata de Leco. N-a fost nimic personal si nici nu va fi vreodata. Asa ca imi pare rau pentru circurile facute sau intretinute de mine Sa aveti un an nou fericit si mai bun decat cel care a trecut ! L.E. @ratza, imi pare rau ca nu mai esti moderator. Cred ca ai fost unul din cei mai corecti moderatori. Succes in continuare Editat Ianuarie 1, 2017 de maxente Link spre comentariu
Vizitator Carman Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Prea multe pareri de rau,regrete. Ceva nu-i in regula. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 (editat) Eu accept orice scuza a oricui fata de mine si la rindu-mi cer si eu scuze, cui (pe cine) am suparat sau am fost rautacios. Poate si eu am fost, si nu poate ci zigur am fost rautacios fata de colegi, dar, e bine cind realizezi ca nu e ok sa fii asa. Sa faci bine este mult mai greu decit sa faci rau... In momente de liniste si bucurie (desi faptul ca a mai trecut INCA un an, NU este motiv de bucurie), oamenii realizeaza ca se simt mai bine interior, cind fac un lucru bun sau ajuta pe cineva, sau lasa rautatile deoparte. La mine cam asta e feelingul. Poate un psiholog ar lumina mai mule minti sa intelegem exact starea. Ati simtit vreodata ca "toata lumea e a mea" cind ti-a reusit ceva sau ai cistigat ceva? Sa simti asa ca ai da la toata lumea din ce e al tau, sau ceva de gen? Editat Ianuarie 1, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Carman Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Din nefericire,pentru cei mai multi,astea raman doar niste cuvinte frumoase. In scurt timp se revine la starea initiala si consacrata,ca apoi iar sa ne para rau si sa ne cerem scuze,si tot asa pana cand ramane doar numele de noi pe o cruce,pe un certificat de deces. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Daca ne-ai spune cine ai mai fost tu, coleg Carman... am stii cum sa-ti raspundem.Un Reset din cand in cand face bine la spirit, mai slabeste presiunea din instalatie. La fel si cand cedezi unuia care nu are prioritate intr-o intersectie. Aici se actioneaza dupa principiul primului sosit (in NAM nu sunt patratele galbene de prioritate, iar triunghiul de cedeaza sau regula de dreapta sunt precum chineza pentru multi).La mai multe gesturi bune. Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Eu accept orice scuza a oricui fata de mine si la rindu-mi cer si eu scuze, cui (pe cine) am suparat sau am fost rautacios. Poate si eu am fost, si nu poate ci zigur am fost rautacios fata de colegi, dar, e bine cind realizezi ca nu e ok sa fii asa. Sa faci bine este mult mai greu decit sa faci rau... In momente de liniste si bucurie (desi faptul ca a mai trecut INCA un an, NU este motiv de bucurie), oamenii realizeaza ca se simt mai bine interior, cind fac un lucru bun sau ajuta pe cineva, sau lasa rautatile deoparte. La mine cam asta e feelingul. Poate un psiholog ar lumina mai mule minti sa intelegem exact starea. Ati simtit vreodata ca "toata lumea e a mea" cind ti-a reusit ceva sau ai cistigat ceva? Sa simti asa ca ai da la toata lumea din ce e al tau, sau ceva de gen? Stai linistit,nu ai suparat multa lume(?),ai facut doar..."zgomot de fond" ! Ce am spus acum considera ca este o ..apreciere(pe bune)! Sau o .."gluma neinspirata",depinde de ..simtul ...umorului.! Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Prea multe pareri de rau,regrete. Ceva nu-i in regula. Ai dreptate,cand ai sa citesti TOATE topicele de pe acest forum...mai discutam,pana atunci...spor la treaba...! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 intrebare din curiozitate, pentru OP: despre ce drumetii se vorbeste pe-aici ?... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 (editat) Ce imi plac mie dragalaseniile si amabilitatile astea de sărbători,adica de Craciun si Paste.Miroase de la Londra a ipocrizie mioritica ,este ca in ww1 cind nemtii au baut un pahar cu englezii ,apoi au reluat măcelul.Eu nu cred in astfel de impacari ,par doar de salon .Eu nu ma schimb ,nu am cum ,sunt mai extremist din fire ,asa ca voi avea aceasi clienti permanenti pe care o sa-mi vars nervii cind sunt mai putin bine dispus,deci totul ramane ca in trecut...... intrebare din curiozitate, pentru OP: despre ce drumetii se vorbeste pe-aici ?...Drumetii prin munti ,pe jos ,cu bicicleta ,foarte interesante si frumoase. Editat Ianuarie 2, 2017 de viobio Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 2, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 intrebare din curiozitate, pentru OP: despre ce drumetii se vorbeste pe-aici ?... Despre cele din linkul de la mine din profil şi altele care nu sînt acolo. Îmi place să mă plimb indiferent de modul de locomoţie, dar în general prefer muntele luat la pas. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Ce imi plac mie dragalaseniile si amabilitatile astea de sărbători,adica de Craciun si Paste. Miroase de la Londra a ipocrizie mioritica ,este ca in ww1 cind nemtii au baut un pahar cu englezii ,apoi au reluat măcelul. Eu nu cred in astfel de impacari ,par doar de salon . Eu nu ma schimb ,nu am cum ,sunt mai extremist din fire ,asa ca voi avea aceasi clienti permanenti pe care o sa-mi vars nervii cind sunt mai putin bine dispus,deci totul ramane ca in trecut......Drumetii prin munti ,pe jos ,cu bicicleta ,foarte interesante si frumoase. Niciodată să nu spui niciodată ! Link spre comentariu
Postări Recomandate