Vizitator Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Ratza,sa ai parte de tot ce-ti doresti. Stiu ca nu esti omul care sa stea la baza pomului asteptand sa cada fructul,dar sa ai parte de mult noroc si de conjucturi favorabile in anul ce urmeaza. Esti singurul moderator,dintre cei activi,care se poate uita in oglinda fara sa-i fie scarba. Posibili ca si ceilalti sa poata face asta,dar pentru a se spala pe dinti,nu pentru altceva... Succes!!! Carman Member Since Yesterday, 03:51 AM Cam multe stie clona asta! Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 31, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Eu doresc si imagini spectaculoase din drumetiile tale . Nu ştiu cum pot da link la albumele din Google. Cu Picasa era mult mai simplu. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Si sa inteleg ca iti e frica sa spui cu subiect si predicat despre cine e vorba ca sa nu ti-o iei pe coaja Zi-mi mie ca am tolba plina de puncte si le dau la toti cate unul ca sa ajunga la toata lumea... Uite din cauza unor astfel de infantilisme pleaca ratza de la moderare,si probabil nu numai el,in loc sa ne vedem de treburile noastre,ne apucam sa facem...nici nu stiu cum sa le spun la astfel de analize. Ratza sa fii iubit si asa cum am mai spus,sa mai scrii din drumetiile tale. El a fost singurul pana acum abuziv cu mine!Nu scrie in regulament ca nu poate sa ma :rade:o postare si ca pentru asta sa iau 3 puncte! Mai sunt inscris si pe alte forumuri chiar si din afara dar interese ascunse si multi care te iau la bascalie daca vad ca nu stii prea multe si ceri ajutor nu am vazut! Pai eu pentru un iau 3puncte si un domn audiofil pentru jigniri aduse persoanei nu a luat nici macar 1punct pana ce nu si-a luat-o prea mult in cap! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Si ce crezi,ca daca pleaca ratza se va schimba ceva in ce te priveste?Pariez ca nu...de fapt el nu pierde nimic,dimpotriva. Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 31, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2016 El a fost singurul pana acum abuziv cu mine!Nu scrie in regulament ca nu poate sa ma :rade:o postare si ca pentru asta sa iau 3 puncte! Mai sunt inscris si pe alte forumuri chiar si din afara dar interese ascunse si multi care te iau la bascalie daca vad ca nu stii prea multe si ceri ajutor nu am vazut! Pai eu pentru un iau 3puncte si un domn audiofil pentru jigniri aduse persoanei nu a luat nici macar 1punct pana ce nu si-a luat-o prea mult in cap! Cu tot respectul, în regulament scrie clar să nu postezi chestii inutile. Vezi capitolul 3.8. Părerea mea e că te-a deranjat cînd ţi-am banat clona. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Nu a fost nici o clona!M-am logat cu contul FaceBook ca sa aflu motivul banari contului asta!Sunt alti care incalca regulamentul mult mai grav si repetat care nu primesc 1punct! Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 31, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Atunci fii moderator în locul meu, dacă tot e aşa simplu să fii corect. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Si ce crezi,ca daca pleaca ratza se va schimba ceva in ce te priveste?Pariez ca nu...de fapt el nu pierde nimic,dimpotriva. Nu cred ca am incalcat regulamentul sau cel putin nu mai grav ca multi colegi!Si marian a inceput sa isi faca dusmani pe forum de cand modereaza!Daca tot acceptati functia asta incercati sa educati utilizatori si intai aduceti mustrari scrise asupra comportamentului si pe urma sariti cu punctele de amenda!asa o sa fie mai bine!doar s-a vazut comportamentul unora care au primit ban si si-au facut conturi numai ca sa injure! Ar curge doar lapte si miere prin sectiunea moderata de mine! Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 31, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Şi ce aştepţi? Spune-i lui Vasile să te pună moderator. Eu am renunţat tocmai fiindcă nu am reuşit să fiu corect. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Nu cred ca am incalcat regulamentul sau cel putin nu mai grav ca multi colegi Sa traiti dom' procuror,am furat,da' mai putin ca ala... Ca prima dorinta pt 2017 as avea sa te vad moderator in locul lui ratza,si cand va veni vremea lui 2018, daca ajungem sanatosi, mai vorbim. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Nu e vremea de ciocnit un pahar? Cearta o sa fie destula la anu'. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Pai eu deja am trecut la al 3-lea,cine sa se mai certe dupa asa ceva? Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 31, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Nu e vremea de ciocnit un pahar? Cearta o sa fie destula la anu'. Mi-ar plăcea să ciocnim un pahar, dar, fiindcă ne desparte o distanţă, ciocnesc singur două şi în sănătatea ta. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Sa fie primit!E ora 2 acuma, poate mai conduc pana vine seara. Si e zapada, nu gluma. Ma abtin pentru moment. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 (editat) Ratza, la multi ani, sa fim sanatosi si sa se duca toate relele pe girla, eu nu sint suparat absolut deloc, pe nimeni! Chiar daca ne-am ciondanit, la o zi dupa sau chiar mai devreme, am regretat aspectul. Sanatosi sa fim! Respectele mele pentru munca depusa in folosul forumului si sanatate maxima! Fie sa ne intilnim vreodata la o bere, la vara vin in Cluj la concert la Depeche Mode, poate, cine stie, de Serban (Sharky) tre sa dau neaparat sa bem o halba cu bere si sa ridem de ciondanelile prostesti de pe forum. Editat Decembrie 31, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate