Solim Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 In sfarsit am pus si eu poze cu realizarile mele de acum 2 saptamani,prima pereche de boxe facute de mine.scuze daca nu am postat unde trebuie,dar m-am grabit si am pus unde am crezut ca trebe la repezeala. Basii si inaltele sunt SAL,dar totusi in ciuda brandului(Sal) :smt003 se aud forte fain,doar ca mai trebe sa le pun cate o rezistenta si un condensator pe inalte.Prietena mea a fost foarte multumita de ele cad lea auzit,ca pt ea leam facut :smt003 .Mai imi trebuie o statie pt ele cam 2 X 50,asa ca cine are,sa ma anunte,dar aia cam peste o luna,sau 2.Noroc la toti :weedman: si traiasca elforum ca avem de unde sa invatam de-ale electronicii. http://img108.imageshack.us/img108/2777 ... utaoy8.jpg http://img108.imageshack.us/img108/2150 ... utayk3.jpg http://img108.imageshack.us/img108/7567 ... utaxn0.jpg Link spre comentariu
Blind Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 Calculate sau plesneala?De curiozitate, ce muzica ai "dat"in ele? Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 ce difuzoare sunt?dar trebuie sa spun ca arata ciudat, sunt prea late. Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 Imi plac oamenii care fac ceva din pasiune mai ales pentru alti oameni :yawinkle: Boxele sunt dragute si avand in vedere ca e prima ta pereche ( cu astfel de difuzoare am inceput si eu) au iesit destul de bine. Ce mai poti face? ia un cutter si taie perfect marginile la mocheta, fa asta pt mine :yawinkle: Noapte buna... Link spre comentariu
Vizitator razvy_me Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 eventual si niste coltare...sa nu ai prb cu mocheta la colturi..oricum bv :supz: Link spre comentariu
Solim Postat Mai 2, 2007 Autor Partajează Postat Mai 2, 2007 Calculate sau plesneala? De curiozitate, ce muzica ai "dat"in ele? Pai calculate,da-o in colo ca doar nu le fac chiar la plesneala,dupa atata forumuiala,mi-a simulat incintele kenwood.am "dat" in ele toate felurile.deci pot zice ca suna chiar f.fain cand ma gand ce is micuti is basii,lool. ce difuzoare sunt?dar trebuie sa spun ca arata ciudat, sunt prea late. Basii sunt SAL SRP 1315 si inaltele tot ceva SAL,dar nu mai stiu seria ca am aruncat cutia de la ele.daca vrei neaparat sa sti o sa ma uit pe net si iti zic. Daca asa mia dat ken dimensiunile,ce vroiai sa fac.Lasa ma, ca arata bine! eventual si niste coltare...sa nu ai prb cu mocheta la colturi..oricum bv :supz: Ms mult,trebe sa pun si dinalea....sa fie acolo totusi,oricum nu plimba boxele de colo colo,stau intrun loc,si acolo raman Link spre comentariu
indrei Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 hmm.. mi se pare mie sau ai cam exagerat cand ai facut cutiile pt difuri ... sunt prea mari nu iti suna cu ecou??? :rock: Link spre comentariu
Solim Postat Mai 9, 2007 Autor Partajează Postat Mai 9, 2007 Nu suna cu nici un fel de ecou.Suna foarte fain. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 Daca-s mari nu suna cu ecou, ca nu-s cat o pestera.Pui fonoabosrbant si rezolvi.Is mari ca sa tina cotetzul de peste ele. :weedman: Ala e tweeter piezo daca nu ma insel :toimonster: Link spre comentariu
Solim Postat Mai 9, 2007 Autor Partajează Postat Mai 9, 2007 Cotetul ala il tine si un satelit de exemplu,nu numai boxa aia :weedman: .si dap,inalta e piezzo,pai ce vroiai sai pun? Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 pct 300 de la Paudio. :weedman: Sau ceva cu magnet de la SAL, daca vrei ieftin, da sa le probezi la magazin, sa nu te trezesti ca prinzi un defect.Piezo ala zgarie urechile. :echair: Link spre comentariu
Solim Postat Mai 10, 2007 Autor Partajează Postat Mai 10, 2007 Sorry man,dar nu zagarie urechile.Cel putin astea nu,altele or zgaria Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 Sorry man,dar nu zagarie urechile.Cel putin astea nu,altele or zgariaCum ziceam , cu asemenea difuzoare m-am apucat si eu de domeniu. Intradevar nu-ti zgarie la puteri mici dar, piezo ala rezista la puteri destul de mari si astfel, daca ii dai tu 15-20 de w ai sa te rogi la zei ,, am intelesssssss am intelesssssssss va implor ! il sparg, promit ! '' dar, daca asculti doar in casa lejer, e foarte bun :yawinkle: Link spre comentariu
Solim Postat Mai 10, 2007 Autor Partajează Postat Mai 10, 2007 dar, daca asculti doar in casa lejer, e foarte bun :yawinkle:Pai doar aia si fac. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum