stmatei Postat Februarie 20, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2017 gogu1305 - Multumesc pentru sugestie, voi lasa la urma varianta dvs pentru ca deck-ul a fost foarte putin folosit si ma gandesc ca nu s-a uzat deja motorul. De asta m-am si apucat de el ca arata foarte bine si e aproape nefolosit. Au imbatranit curelele si rolele de stat degeaba. Link spre comentariu
yglos3 Postat Februarie 24, 2017 Partajează Postat Februarie 24, 2017 Multumesc pentru sfat, dupa ce mi-au trecut nervii, am facut exact acest lucru, in stil autentic romanesc - punem noi o sarma si gata, merge. L-am montat deja la loc si merge corect, i-am facut cateva probe, deruleaza, reda, nu mai incurca comenzile. Deci cei care mi-au zis ca e de vina cureaua, au avut dreptate. Cine se pricepe...stie! Multumiri domnilor mac01, gogu1305 si surubarila, stima si respect! yglos3, pentru mine e clar ca asta este solutia la aceasta problema. La cei 5 pasi pe care i-ati indicat mai sus, eu mai pot adauga doar metoda de fixare a curelei noi conform sfatului d-lui Angelescu asa cu se vede si in foto 4. Spor la treaba, daca mai pot ajuta, cu mare placere. A, si inca ceva, atentie cum manevrati cureaua sa nu se atinga de rotitele dintate care sunt unse cu vaselina ca o sa intindeti vaselina pe toata cureaua si ati muncit degeaba. Se poate pune o fasie de hartie sau plastic pe rotite pana montati corect cureaua, apoi se extrage usor. Eu mi-am pus si manusi de plastic cand am manevrat cureaua ca sa ramana perfect curata. Imi pare bine ca ai reparat aceasta piesa de colectie pentru cunoscatori. Sunt ramase putine in piata care sa fie in stare buna de functionare acum in 2017. Te rog sa-mi spui cum a decurs comanda la ebay: - Ai comandat la prima optiune din lista ? (cea de 13,98) - Plata cu card online ? - Cat a mai costat livrarea la tine acasa ? cu ce curier a venit ? - In cate zile au ajuns dupa efectuare plata ? Multumesc de informatii. Link spre comentariu
stmatei Postat Februarie 24, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2017 Si eu ma bucur ca acum functioneaza, mai ales ca asa cum am mai zis, arata impecabil, ca nou. I-am schimbat si rolele presoare cu unele noi deci e ok. - Eu am comandat la prima optiune, 13,98, vanzatorul s-a dovedit a fi corect. Curelele noi mi se par a fi cu un epsilon mai subtiri decat cele originale dar se potrivesc si functioneaza. - Am platit cu pay pal, dintr-un cont BCR, a costat 64,73 lei cu totul. - Transportul a fost gratuit! Au venit intr-un plic obisnuit, mi le-a adus postasul. - Au ajuns cam in 3 saptamani pentru ca am ales varianta gratuita, se poate si mai repede ( expres, sau cam asa ceva) dar se plateste. V-am zis ca are si cineva pe okazii din Cluj, dar eu am ales ebay. Poate le vreti mai repede. Sper ca va sunt de folos informatiile. Eu trebuie sa-mi fac timp sa rezolv cealalta problema aparuta, poate ati citit, se stinge si se aprinde in aprox 1 secunda , in mod total aleatoriu. Am primit niste sfaturi dar nu am mai avut timp deloc. Daca rezolv, scriu aici. Numai bine! Link spre comentariu
stmatei Postat Martie 5, 2017 Autor Partajează Postat Martie 5, 2017 Ieri mi-am facut timp si m-am mai uitat prin aparat. Pentru ca n-am gasit nici un semn evident al erorii descrise mai sus am scos toate panglicile si firele desfacute anterior si apoi le-am pus la loc cu grija. Aparatul a mers apoi vreo 3 ore fara sa se mai intrerupa, si azi merge de vreo 2, sper ca s-a rezolvat asa. 1 Link spre comentariu
yglos3 Postat Decembrie 22, 2024 Partajează Postat Decembrie 22, 2024 Acum 7 ani nu am mai avut timp de inlocuirea curelelor iar de atunci au fost alte prioritati....iar deck-ul a stat cu praful pe el deoarece am utilizat un Rostov 105 S1 (practic cel mai bun produs sovietic comparabil cu AKAI) cu performante la alt nivel Hi-fi. Azi am revenit pe forum sa va mai intreb cum functioneaza sculele voastre 575? De cand ati schimbat curelele au mai fost probleme cu comenzile logice? Poate in 2025 o sa am timpul si rabdarea sa le fac rost si sa le schimb, desi pe ebay/amazon vad ca nu sunt decat curele compatibile, dar in niciun caz cu acea curbura originala care sa reziste in timp. Din acest motiv as vrea sa stiu, cate ore au functionat acele curele la voi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum