Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre seria SM de la Beyma

andreius

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreius

6

• adircf

6

• Mircea Bartic

4

• Sharky

2

Top autori în acest subiect

PRICE MATTERS.

DYNACORD offers with ACUS Line speaker systems an extremely economical alternative for smaller sound reinforcement applications.

Ce jenant :axe:

Link spre comentariu

Poate alea-s de calitate. Who knows?

Oricum treaba asta imi aduce aminte de ha$pe powah. :smt005

Bogdi16: Ai tu ce ai cu Ha$pe powah :smt008

Link spre comentariu

Acum cam toti marii producatori au introdus serii entry level.De exemplu JBL are o serie care nici nu exista pe situl lor si multi altii.Am ajuns sa importam doar nume celebre insa nu si produse de calitate, majoritatea fiind contrafacute sau copii nereusite.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

nu sunt aduse cele de calitate pentru ca doar suntam romani si nu credem in produse de calitate ci doar in produse ieftine si de calitate(ceva ce nu exista) :smt005

Link spre comentariu

nu sunt aduse cele de calitate pentru ca doar suntam romani si nu credem in produse de calitate ci doar in produse ieftine si de calitate(ceva ce nu exista) :smt005

Bogdi: acum intelegi ce am cu haspe powah? :weedman:
Link spre comentariu

Vasile mai faci reduceri pt cei care cumpara de la tine?Adica platesti exact cat face produsul si nu mai platesti curieratul. Reducerile astea le faci numai pt oameni de caracter si care cumpara mai mult decat un condensator de la tine. :smt003

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

depinde... nu pot face reduceri pentru toata lumea, daca as face asta ar fi de ajuns sa pun pretul mai mic si gata :smt005 de reduceri se bucura doar clientii vechi si care cumpara mult si des

Link spre comentariu

Vasile vezi maine daca mai ai prin stoc BR70 de la Beyma.E mai slabut la putere dar macar e hi-fi. Daca nu,sa imi spui ce altceva ai din seria studio.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări