adircf Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 La cum arata basul la boxa aia iti dau dreptate Vasile :smt003 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 ehe, nu numai basu ci si restul :toimonster: Link spre comentariu
radue Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 AIa nu cumva e boxa din seria F ? :smt005 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 Dynacord Accus Line 153 http://www.dynacord.de/unterkategorie_e ... 9&subid=61 Link spre comentariu
adircf Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 "A true secret tip for a limited budget." :smt005 :smt005 :smt005 Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 PRICE MATTERS. DYNACORD offers with ACUS Line speaker systems an extremely economical alternative for smaller sound reinforcement applications. Ce jenant :axe: Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 Poate alea-s de calitate. Who knows? Oricum treaba asta imi aduce aminte de ha$pe powah. :smt005 Bogdi16: Ai tu ce ai cu Ha$pe powah :smt008 Link spre comentariu
andreius Postat Mai 5, 2007 Autor Partajează Postat Mai 5, 2007 Acum cam toti marii producatori au introdus serii entry level.De exemplu JBL are o serie care nici nu exista pe situl lor si multi altii.Am ajuns sa importam doar nume celebre insa nu si produse de calitate, majoritatea fiind contrafacute sau copii nereusite. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 nu sunt aduse cele de calitate pentru ca doar suntam romani si nu credem in produse de calitate ci doar in produse ieftine si de calitate(ceva ce nu exista) :smt005 Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 nu sunt aduse cele de calitate pentru ca doar suntam romani si nu credem in produse de calitate ci doar in produse ieftine si de calitate(ceva ce nu exista) :smt005Bogdi: acum intelegi ce am cu haspe powah? :weedman: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 am inteles perfect si sunt total de acord.. Link spre comentariu
andreius Postat Mai 6, 2007 Autor Partajează Postat Mai 6, 2007 Vasile mai faci reduceri pt cei care cumpara de la tine?Adica platesti exact cat face produsul si nu mai platesti curieratul. Reducerile astea le faci numai pt oameni de caracter si care cumpara mai mult decat un condensator de la tine. :smt003 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 depinde... nu pot face reduceri pentru toata lumea, daca as face asta ar fi de ajuns sa pun pretul mai mic si gata :smt005 de reduceri se bucura doar clientii vechi si care cumpara mult si des Link spre comentariu
andreius Postat Mai 6, 2007 Autor Partajează Postat Mai 6, 2007 Vasile vezi maine daca mai ai prin stoc BR70 de la Beyma.E mai slabut la putere dar macar e hi-fi. Daca nu,sa imi spui ce altceva ai din seria studio. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum