Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electrotehnica fara cunostinte de programare

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Ca un casier cu un salariu minim pe economie?

In nici un caz...la valoarea si pregatirea ta e rusinos.

PS- nu stiu daca e relevant,dar primul pistol de lipit l-am cumparat la 14 ani,am dat 180 lei in 74,si banii i-am facut mergand cu uratul.Tine cont ca la o casa mai mult de 5 lei nu-ti dadea,poate doar rudele.De regula se mergea pe cate1... 2...3 lei de caciula(asta ca sa-ti dai seama cat a trebuit sa behai intr-o zi ca sa strang suma).In alta ordine de idei,la 16 ani m-am angajat pe timp de vara la un depozit de materiale de constructii rezultate din demolari(ca necalificat,pt ca postul de director era ocupat).Am avut noroc cu tata unui prieten care era sef de formatie si ne-a angajat la el pe 3 luni si iti garantez ca n-am ars gazul.Ordonam cherestea,caramida,geamuri,usi si ce se mai gasea,atunci se demola in draci.Si stii de ce am facut asta?nu ca sa merg la mare sau sa-mi cumpar etnobotanice,ci ca sa-mi pot cumpara un magnetofon maiak,pe care ai mei il gaseau inutil si mult prea scump(4500 lei).Prietenul meu si-a luat un Tesla B90.Si tu spui ca un rahat de placa de 10 lei e scumpa...cred ca ma retrag din discutie ca ma apuca dracii.

Link spre comentariu

Si 10 lei e mult.De unde pot obtine acea suma?Muncind?Ca ce? Ca un casier cu un salariu minim pe economie?

Eu zic să nu mai munceşti deloc. Ce e aici, sclavie?

Dacă aveam modul tău de a gîndi, probabil că acum încă aş fi săpat şanţuri şi grădini. Te miri că am făcut-o? Nicio muncă nu e degradantă.

Link spre comentariu

Iti recomand sa muncesti pe branci pana strangi vreo 2000 de lei si sa iti iei o camera foto mai de doamne-ajuta si sa te apuci sa faci poze pe la nunti, botezuri, banchete. Se castiga bine daca reusesti sa negociezi bine si sa faci si calitate. Nu iti trebuie multa stiinta, poate ai talent. Poate nu esti priceput la electronica si poate nu ai talent si nici piese ca sa faci experimente aiurea. Sa stii ca gasesti placutele alea scumpe si cu 2-3 lei. Poti sa iei placute cu gaurele care sunt mult mai usor de lucrat pentru elevi.

Link spre comentariu

Si 10 lei e mult.De unde pot obtine acea suma?Muncind?Ca ce? Ca un casier cu un salariu minim pe economie?

De ce nu stai atunci cu mana intinsa? Sau poti imparti niste flayere(5-6 roni/ora)....! :aplauze Dar dupa cum pui tu problema....numai chef de munca nu (prea)ai.. :57 .Daca vrei mai mult decat salariul minim pe economie trebuie sa te intrebi: Ce post "bine platit" as putea obtine cu cunostintele pe care le am?(include si EXPERIENTA) :qetrwe Si ca sa-ti testezi puterile du-te la cat mai multe interviuri la care chiar ai (putea) avea sanse...conform studiilor/experientei tale...! Atunci ai sa constati ca ....cainii nu umbla cu covrigi in coada...ca pe vremuri...!! :da

Link spre comentariu

M-as apuca de electronica, dar nu ma atrage prea tare. Chestia nasoala e ca n-am chef de nimic. Nici fizica de liceu nu mi-a placut. Daca ar vrea cineva sa traga de mine ca de calul mort, poate ca as incerca. Sa-mi dea piese si tot ce trebuie, sa-mi faca si cablajele si sa-mi lipeasca piesele, ca precis se pricepe mai bine ca mine si nici n-am chef sa ma ard la degete.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări