Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electrotehnica fara cunostinte de programare

Postări Recomandate

Fortele de munca in judetele Romanieialex77Nou venitPosted 13 December 2016 - 10:25 PM"Dupa liceu voi fi inlaturat de teoremele lui kirchoff,legile lui ohm ,fortele gravitationale si de restul capitolelor si subcapitolelor pe care le retineam fortat in fiecare an ca sa nu pic bacul la fizica si imi voi continua studiile in alimentatie sau gastronomie.Dupa terminarea cursurilor imi voi cauta un loc de munca bine platit si sper ca acest loc de munca sa fie in relatii bune cu alte firme din strainatate unde m-as angaja ca bucatar sau ospatar daca nu voi termina cu succes scoala de bucatari."Mai deschizi multe topice in care sa ne spui ca nu ai chef de invatat?Inca nu te-ai hotarat daca vrei sa fii inginer sau bucatar?Sau programarea este acum problema ta cotidiana...?Eu cred ca esti neserios, deschizi tot felul de topice, ba fizica din scoala, ba cascavalul, ba fortele de munca etc., hotaraste-te intai ce vrei sa faci in viata si pe urma cere ajutor pe forum.Sper ca macar de Revelion sa stii sa te distrezi k lumea ca in rest esti cam varza...La multi ani 2017!

Vrea sa se faca...asistat social...bine platit ..!! :limb: :ras:Cat despre programare...electrotehnica este un domeniu vast,dar e util sa cunosti programare chiar daca nu o folosesti acum(in munca zilnica),poate maine schimbi jobul actual...! :da

Editat de morocanosul
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Sa incerce la Parlament. Nu se cere carte multa. Faci la Spiru scoala profesionala de drept si depui un dosar la institutiile statului sa candidezi. Nu conteaza daca nu stii sa completezi formularele alea, ti le fac ei.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Sa incerce la Parlament. Nu se cere carte multa. Faci la Spiru scoala profesionala de drept si depui un dosar la institutiile statului sa candidezi. Nu conteaza daca nu stii sa completezi formularele alea, ti le fac ei.

Parlamentarii nu stiu sa voteze...electronic,adica din 3 butoane>Un buton pt.DA,un buton pt.NU si un buton ...MA ABTIN...!! :wretre Ce poate fi atat de greu ?? Stiti ca in multe firme exista camere de supraveghere,un dispecer,aparatura de inregistrare etc..! Ce ar fi ca si in Parlament sa existe camere de SUPRAVEGERE,nu de alta,dar vreau sa vad ce face .."alesul" meu...poate a gasit vreun site(sexy) de care nu stiam...! :pandaci A fos la un moment dat o initiativa in acest sens(dezbaterile in plen sa fie transmise in...direct),va dati seama ca...a fost RESPINSA ! :speriat Motivele sunt usor de inteles...mai doarme 1-10%(?),Facebuci-10-15%,conversatii sa treca vremea-20% restul se ocupa cu diverse...legi FAVORABILE lor..! :freaza: Asta-i viata(grea) de PARLAMENTAR...!!

Link spre comentariu

La matematica ma pricep si la fizica asa si asa(am rezolvat cateva probleme de electricitate dar si de mecanica si pot destainui ca mecanica a fost mult mai usoara ca electricitatea).

La chimie stiu doar configuratia electronica a catorva elemente,nu toate dar incep pe un drum bun.

Doar la module nu sunt asa de ingenios,ma pricep cat de cat la ele.

La engleza stau ok(am note mari dar asta nu inseamna ca nu imi voi imbunatati nivelul).Nivelul meu e B1.

Am uitat sa mentionez ca la fizica am trecut de cateva subcapitole pe care ar fi trebuit sa le parcurgem(potentiometrul,divizorul de curent,divizorul de tensiune)

Subiectul anterior la fizica a fost mult mai usor ca celelalte.

Editat de alex77
Link spre comentariu

Are mare dreptate profa de istorie...! Din multele lucruri care iti plac care ti-ar place cel mai mult? Scrie-le pe o foaie de hartie toate profesiile care iti plac si in fiecare seara le rearanjezi in alta ordine(care crezi ca e mai buna)...desi eu la varsta ta stiam cam ce vreau (in general vorbind),adica,doctor mecanic,electrician,etc...acum multi ani in clasa XI eram deja pe specialitate...ma pregateam de a XII ,proiect de diploma(pt BAC)...! Gandeste bine,de asta depinde viitorul tau...si mai ales ia o decizie in scurt timp,caci daca ajungi mai departe si nu esti deja hotarat...ai sa regreti(din plin)! :jytuiyu

Link spre comentariu

N-ai inteles...intrebarea a fost pusa in contextul in care omul a tot incercat dar n-a gasit nimic sa-i placa.In situatia asta te intreba cum stii ca iti place,poate ai facut acel ceva si n-ai bagat de seama ca iti place.Stii tu,chestia cu fluturi in stomac :rade:

N-am crezut ca mai pot fi si astfel de nelamuriri...exista ceva in viata ta pt care renunti la mancare,la somn,la gacica,la bere,la fotbal sau stiu eu ce naiba iti mai place tie(daca iti place ceva) doar ca sa faci acel altceva?Ei,ala e lucrul/activitatea care iti place cel mai mult,pt care renunti la celelalte.Daca nu ai gasit asa ceva,esti un fericit,nu-ti place sa faci nimic,si pe cale de consecinta vei plati pe altii sa le faca.

E ca in bancul ala cu interviul,unde subiectul,un pilos de partid, este intrebat...

-asta stii sa faci?

-nu

-ailalta stii sa faci?

-nu

-cealalta stii sa faci?

-nu

Atunci te pun sef.

PS-pile bastarde ai pe undeva?

Link spre comentariu

Naspa,inseamna ca nici sef nu poti sa fii...

Asta era raspunsul la ultima intrebare,dar la cea cu renuntatul la ceva in favoarea a altceva n-ai raspuns...ne faci sa credem ca nu ai nimic ce sa te scoata din ritmul tau de ardelean(chiar daca n-ai zis de unde esti...poti fi si moldovean care se misca ardeleneste).

Link spre comentariu

Pai am renuntat la multe cand am vrut sa montez circuite electronice dar cu timpul am realizat ca aceasta profesie nu este de mine.Pana si parinti mei m-au incurajat la proiectul Project today,tomorrow the future.Acolo am facut o sirena si stiu ca ar suna prosteste pentru unii dar altceva mai uimitor n-am gasit(si nu aveam cum daca eram inapoiat la electronica analogica iar la cea digitala eram fruntas).Acum nu mai sunt inapoiat dar am observat ca piesele acestea nu se pot tine libere pe masa si ai nevoie de un suport.

Asa ceva nu am gasit si chiar daca as gasi nu am bani pentru asa ceva.O placa pe care o folosesc electronisti costa mult si nu stiu cum pot obtine o suma asa de larga.

Daca veniti cu sfaturi de genul repara radio-ul vecinului sau repara orice componenta a vecinului va pot spune ca vecini mei nu mi-au cerut vreodata ajutorul si ei nu stau la taclale cu incepatori.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări