Adrian Luben Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 Stiti cumva daca se gasesc ace cu 2 varfuri(cu "urechea la mijloc")?? Am pus o poza orientativa. Daca stiti si de unde pot lua. Sau daca aveti prieteni sau cunoasteti croitori sa intrebati. Imi trebuie pt. un proiect, din pacate nu pot da mai multe detalii fiindca sunt confidentiale. Va multumesc mult! Tot respectul! :yawinkle: Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 bunica mea a fost croitoreasa, shi sora mai mare, si fratele ei cel mai mic la fel, shi n-am vazut sa fi folosit asa ceva...poate tapiterii sa foloseasca asemenea ac... dar nici de asta nu sunt convins... Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Mai 1, 2007 Autor Partajează Postat Mai 1, 2007 ce pacat, tare imi trebuia, daca nu, sistemul va fi mult mai complex. Mai astept, poate a vazut cineva, ii dau si o recompensa :weedman: Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 si eu am intrebat pe tata(care lucreaza in domeniu de vreo 30 de ani) si nu a auzit de asa ceva.nu il poti confectiona?Bafta Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Mai 1, 2007 Autor Partajează Postat Mai 1, 2007 Poate cineva sa confectioneze? Platesc, normal. Sa ife ca un ac "normal", nu prea gros. Multumesc pt. raspunsuri. Link spre comentariu
dj_radu69 Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 vrei sa faci o busola cel mai bine ia o bucata de tabla lata de 2-3 cm si lunga de 10 cm si decupeaza Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 2, 2007 Partajează Postat Mai 2, 2007 io cred ca vrea sa coasa ceva... :snakeman: numai chestii cretin-idioate imi vin in minte!!! :smt005 Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Mai 2, 2007 Autor Partajează Postat Mai 2, 2007 nu vreau sa fac busola :smt005 MifTy, ai dreptate, am regandit sistemul si pot sa-l fac si cu ac normal, putin mai complex. Daca fac rost de un astfel de ac cu atat mai bine.Multumesc pt. raspunsuri. Tot respectul! :yawinkle: Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 2, 2007 Partajează Postat Mai 2, 2007 daca stii pe careva care lucreaza sau a lucrat in vre-o tesatorie sau cusatorie industriala... aka fabrica de confectii, intreaba-l/intreab-o...posibil ca ace cum vrei u sa fie folosite in masini de tesut/cusut industriale... Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Mai 2, 2007 Autor Partajează Postat Mai 2, 2007 pai asta e problema ca nu stiu, poate stie cineva :weedman: , ofer rasplata :yawinkle: Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 2, 2007 Partajează Postat Mai 2, 2007 vorbeste cu marus (te pomenesti ca are chiar idee... mai stii)... numai sa nu-ti ceara in contrapartida ce-ai u la avatar!!! :snakeman: :smt005 Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Mai 2, 2007 Autor Partajează Postat Mai 2, 2007 aoleu, in situatia aia nu-mi mai trebe :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum