Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum construim diverse carcase ?

Vizitator

Postări Recomandate

Banuiam,dupa ce ti-am facut acea redirectionare pe privat.Cu siguranta ai mai vazut tot acolo si alte carcase interesante realizate in regim diy.

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

Da. Deocamdata nu am cu ce sa fac ceva frumos. Desugur, pot indoi, pot taia, gauri, pot pune un surub, o piulita dar va fi mult prea diy, prea functionala ca sa mai arate si bine. Cu totii visam la muchii perfecte, taieturi drepte, aspect profesional dar nu poti face chiar orice in balcon.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

La carcase din tabla de OL se poate cresta dupa un liniar pe o mica adancime cu flexul si se indoaie dupa.

Rezulta muchii frumoase cu raze mici pe indoitura.

Eu asa le fac si ies ok.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Dar noi nu avem lasere acasa. Eu am taiat-o cu soricelul (pendular). Am dat gauri in colturi ca sa bag lama. Am avut de decupat un dreptunghi. Nu a fost cel mai silentios lucru si nici cel mai placut. Au iesit cam strambe taieturile, apoi polizat cu pietre mici cu ax, prinse in bormasina.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări