Vizitator Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 L-am vazut. Multumesc. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 (editat) Banuiam,dupa ce ti-am facut acea redirectionare pe privat.Cu siguranta ai mai vazut tot acolo si alte carcase interesante realizate in regim diy. Editat Decembrie 31, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 (editat) Da. Deocamdata nu am cu ce sa fac ceva frumos. Desugur, pot indoi, pot taia, gauri, pot pune un surub, o piulita dar va fi mult prea diy, prea functionala ca sa mai arate si bine. Cu totii visam la muchii perfecte, taieturi drepte, aspect profesional dar nu poti face chiar orice in balcon. Editat Decembrie 31, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 La tabla Al pe linia de indoire faci un canal pina la 1/2 din grosime cu un zgirieci. De indoit merge bine cu 2 corniere intre care prinzi tabla. Grig 1 Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Cand lucram la uzina,si mai vroia diverse persoane cuti pentru aparate,faceam din inox,ca era coli de tabla de inox fara probleme. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Si acum mai sunt foi de inox dar sunt cu bani si nu are cine sa le mai fure. Link spre comentariu
radu cnc Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 La carcase din tabla de OL se poate cresta dupa un liniar pe o mica adancime cu flexul si se indoaie dupa. Rezulta muchii frumoase cu raze mici pe indoitura. Eu asa le fac si ies ok. 3 Link spre comentariu
spik Postat Iulie 7, 2017 Partajează Postat Iulie 7, 2017 Aceasta tehnica mere la orice material! Link spre comentariu
The_Reaper Postat Iulie 7, 2017 Partajează Postat Iulie 7, 2017 Eu am taiata tabla pe un laser si apoi am sudat-o. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 7, 2017 Partajează Postat Iulie 7, 2017 Dar noi nu avem lasere acasa. Eu am taiat-o cu soricelul (pendular). Am dat gauri in colturi ca sa bag lama. Am avut de decupat un dreptunghi. Nu a fost cel mai silentios lucru si nici cel mai placut. Au iesit cam strambe taieturile, apoi polizat cu pietre mici cu ax, prinse in bormasina. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 7, 2017 Partajează Postat Iulie 7, 2017 Traforajul electric este bun pentru decupaje dar trebuie sa ai si ceva spatiu pentru el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum