flomar60 Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Eu muncesc pe 02 ianuarie....14 ore...la multi ani! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Si eu ar trebui sa lucrez pe 2 ian dar am gasit doua colege care sa-mi faca fiecare cite 3 ore asa ca am scapat. Dar am lucrat de Craciun! Link spre comentariu
om_bland Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Ce sa va faca pe rand din cele 2 colege ? Masaj ? Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Există și ture de 6 ore , nu doar de 8 sau 12 ore . Link spre comentariu
riderinblack Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Eu nu muncesc dar sunt la munca..... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Eu nu muncesc, teoretic sunt in concediu pana pe 15 ianuarie, practic exista posibilitatea de a fi solicitat chiar mai devreme, sper sa nu ... ... pentru ca mi-am propus sa termin ampliful pe lampi inceput de asta vara plus o relaxare de 2-3 zile pe la Sinaia ... Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Stiu si eu care sunt domeniile in care se lucreaza de sarbatori. Eu eram curios dintre membrii forumului cine are placerea sau ghinionul de a munci de revelion. Asa cum sa mai spus...chelnerii...atunci "bacsisul" este mai ...barosan ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Ce sa va faca pe rand din cele 2 colege ? Masaj ? Cu finalizare peste 1 an... Intrebarea din titlul topicului nu e la locul ei.Toata lumea munceste in noaptea aia.Unii pt salar,altii ca sa-si protejeze investitiile din zilele precedente,in mancare si bautura.Cred ca sunt putini sau deloc,cei care baga cornul in perna de cu seara si se trezesc in anul urmator.Toata lumea munceste sau se munceste cu ce are/poate. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 De curiozitate , munceste cineva de revelion ? De placere sau din obligatie ? Da, eu am muncit de Craciun si muncesc si de revelion. La amplif. Din placere. Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 (editat) Cu finalizare peste 1 an... Intrebarea din titlul topicului nu e la locul ei.Toata lumea munceste in noaptea aia.Unii pt salar,altii ca sa-si protejeze investitiile din zilele precedente,in mancare si bautura.Cred ca sunt putini sau deloc,cei care baga cornul in perna de cu seara si se trezesc in anul urmator.Toata lumea munceste sau se munceste cu ce are/poate. Inseamna ca doar eu sunt.."Cel mai iubit dintre pamanteni"(M Preda)...Sunt liber de orice ...sarcini dorite/nedorite..! Pana anul viitor,tuturor va urez un ..."An Nou Fericit" atat voua cat si familiilor/prietenilor vostri !! Editat Decembrie 31, 2016 de morocanosul Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Nu doar că nu muncesc de Revelion, dar fiindcă vreau ca 2017 să-mi aducă linişte, îmi voi rări cît pot de mult activităţile în care sînt implicat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Asta inseamna mai mult timp liber,deci mai poti lua o sectiune la moderat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 (editat) La multi ani tuturor colegilor! Cit mai putina rica si discordii intre noi! Sanatate maxima, si realizari! Eu am plecat spre munca, si apoi sa muncesc si de revelion, sa distrez lumea. Spor tuturor! Va pun diseara citeva poze, daca fac. Editat Decembrie 31, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 ... La multi ani Leco, La multi ani tuturor ! Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Asta inseamna mai mult timp liber,deci mai poti lua o sectiune la moderat. Chiar dimpotrivă, am renunţat la toate. Link spre comentariu
Postări Recomandate