Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Munceste cineva de revelion ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Ce sa va faca pe rand din cele 2 colege ? Masaj ? :rade:

Cu finalizare peste 1 an... :rade:

Intrebarea din titlul topicului nu e la locul ei.Toata lumea munceste in noaptea aia.Unii pt salar,altii ca sa-si protejeze investitiile din zilele precedente,in mancare si bautura.Cred ca sunt putini sau deloc,cei care baga cornul in perna de cu seara si se trezesc in anul urmator.Toata lumea munceste sau se munceste cu ce are/poate.

Link spre comentariu

Cu finalizare peste 1 an... :rade:

Intrebarea din titlul topicului nu e la locul ei.Toata lumea munceste in noaptea aia.Unii pt salar,altii ca sa-si protejeze investitiile din zilele precedente,in mancare si bautura.Cred ca sunt putini sau deloc,cei care baga cornul in perna de cu seara si se trezesc in anul urmator.Toata lumea munceste sau se munceste cu ce are/poate.

Inseamna ca doar eu sunt.."Cel mai iubit dintre pamanteni"(M Preda)...Sunt liber de orice ...sarcini dorite/nedorite..! :da Pana anul viitor,tuturor va urez un ..."An Nou Fericit" atat voua cat si familiilor/prietenilor vostri !! :cadou

Editat de morocanosul
Link spre comentariu

La multi ani tuturor colegilor!

Cit mai putina rica si discordii intre noi!

Sanatate maxima, si realizari!

Eu am plecat spre munca, si apoi sa muncesc si de revelion, sa distrez lumea.

Spor tuturor!

Va pun diseara citeva poze, daca fac.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări