Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Munceste cineva de revelion ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Nimeni nu munceste de placere in noaptea dintre ani ...sau de Craciun.... sau de Pasti!

Aceste zile (nopti) se petrec de obicei impreuna cu familia sau (si) cu cei dragi.

Ca ai serviciul de asa natura si se nimereste sa muncesti in astfel de zile...n-ai ce face...asta-i viata!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Ospătarii , electricienii , fotografii , Dj-ii , cameramanii video , artificierii , sunetiștii , regizorii , bucătarii , șoferii etc și dansatoarele :) .

Si toti care ofera servicii gen telefonie, cablu, internet si altele.

Mai ales in noaptea respectiva e riscul sa apara problemele si reclamatiile pentru ca toti clientii sunt "in functiune" si retelele sunt pline, in plus riscul ca unele cabluri sau echipamente sa cedeze din cauza a ceea ce se intampla in noaptea respectiva.

Link spre comentariu

Eu am sa muncesc numai la sarmale si fripturi, vinuri....la consumarea lor.......

Sper sa ai dreptate,acum ceva ani de sarbatorile pascale,am ramas fara...curent ! :95 Nervi,apucate si cauta problema,in final am ajuns la concluzia ca defectul provine de la bransamentul contorului care, fiind sigilat trebuia musai chemat un ...nene autorizat din partea distribuitorului...! :nerv Si uite asa am "petrecut" vreo 3,5 ore...Deh,erau sarbatori,aveam timp liber...!! :ras:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări