djvas Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 De curiozitate , munceste cineva de revelion ? De placere sau din obligatie ? Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 (editat) Nimeni nu munceste de placere in noaptea dintre ani ...sau de Craciun.... sau de Pasti! Aceste zile (nopti) se petrec de obicei impreuna cu familia sau (si) cu cei dragi. Ca ai serviciul de asa natura si se nimereste sa muncesti in astfel de zile...n-ai ce face...asta-i viata! Editat Decembrie 29, 2016 de mac01 Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 (editat) Ospătarii , electricienii , fotografii , Dj-ii , cameramanii video , artificierii , sunetiștii , regizorii , bucătarii , șoferii etc și dansatoarele . Editat Decembrie 29, 2016 de Victor Link spre comentariu
om_bland Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Ati uitat si pe cei de la pompe funebre . Moartea cand vine nu stie de sarbatoare sau de program de 8 ore Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 (editat) Eu am sa muncesc numai la sarmale si fripturi, vinuri....la consumarea lor....... Editat Decembrie 30, 2016 de sesebe Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Eu muncesc, si nu mi-e rusine! Link spre comentariu
dany_cta Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Ospătarii , electricienii , fotografii , Dj-ii , cameramanii video , artificierii , sunetiștii , regizorii , bucătarii , șoferii etc și dansatoarele . Si toti care ofera servicii gen telefonie, cablu, internet si altele. Mai ales in noaptea respectiva e riscul sa apara problemele si reclamatiile pentru ca toti clientii sunt "in functiune" si retelele sunt pline, in plus riscul ca unele cabluri sau echipamente sa cedeze din cauza a ceea ce se intampla in noaptea respectiva. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Evident , pe langa cei de la termoficare , frontiera , CFR , aeroporturi , armata etc . Link spre comentariu
VAX Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Cred ca cei care controleaza forumul vor fi pe baricade, nu le vor prii sarmalele si cozonacii. Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 (editat) Benzinariile, spitalele, firmele de paza.... Editat Decembrie 30, 2016 de mac01 Link spre comentariu
nelugavrila Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Binenteles ca se munceste de revelion ,din obligatie fireste. Altfel te alegi cu o nemotivata.Stiu eu ce spun. Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Eu am sa muncesc numai la sarmale si fripturi, vinuri....la consumarea lor....... Sper sa ai dreptate,acum ceva ani de sarbatorile pascale,am ramas fara...curent ! Nervi,apucate si cauta problema,in final am ajuns la concluzia ca defectul provine de la bransamentul contorului care, fiind sigilat trebuia musai chemat un ...nene autorizat din partea distribuitorului...! Si uite asa am "petrecut" vreo 3,5 ore...Deh,erau sarbatori,aveam timp liber...!! Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 E mai romantica o masa la lumanare...... Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Anu' asta, din fericire, NU! )) Link spre comentariu
djvas Postat Decembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Stiu si eu care sunt domeniile in care se lucreaza de sarbatori. Eu eram curios dintre membrii forumului cine are placerea sau ghinionul de a munci de revelion. Link spre comentariu
Postări Recomandate