gelutzuu Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 am primit un cd original produs de hp pe care am windows xp pro sp2 dar nu ami accepta serialul si nici pe cd nu al am.ce e de facut? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 Probabil acel CD este facut special pentru un laptop. Link spre comentariu
ph3e4r Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 Probabil trebuie sa cumperi o licenta? :drinkers: Link spre comentariu
fulmoon Postat Mai 2, 2007 Partajează Postat Mai 2, 2007 Windows XP a fost proiectat pentru distributie in mai multe variante (OEM, Retail, Corporate, etc.). Diferenta vizibila o face label-ul CD-ului. Pentru informatii vezi aici : http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=342 Tinand cont ca CD-ul tau este "fabricat" de HP, vorbim de un OEM, varianta care accepta un set distinct de chei. Prin urmare, o cheie de OEM nu se potriveste la Retail si invers. Verifica link-ul de mai sus si o sa sti ce serial sa cauti. Succes. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum