Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

philips philetta

tepeleacatalin

Postări Recomandate

buna seara tuturor

am primit zilele trecute un PHILIPS PHILETTA B2D53A fabiricat in anul 1965

dupa curatare si baia de electrolitici am observat o rezistenta innegrita......se mai poate vedea a doua si a treia dunga care sunt negre dar cred ca au avut alta culoare...prima e stearsa complet iar a patra e argintiu

valoarea ei este masurata de 1.35 kohmi

daca are cineva o schema a acestui aparat i-as ramane indatorat

schema se afla pe radiomuseum dar eu acolo nu am cont

va multumesc mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tepeleacatalin

4

• danpin

3

• suat

1

• Untold

1

Top autori în acest subiect

http://www.radiomuseum.org/dsp_guest_schema.cfm?schaltplan_id=67316Document download: Philips Radios - Deutschland Philetta B2D53A beigeAs a guest you can get a limited amount of documents. We send each page by eMail. For getting schematics/documents please fill in the fields. You have access within the following limit:A maximum of 3 documents a day.A maximum of 10 documents within 30 days.The eMail address has to reach you directly. Otherwise the system can not serve you. Editat de danpin
Link spre comentariu

Pai... ai selectionat pagina pe care vrei sa o primesti? Acolo unde sunt pozele aparatului selectezi pagina care te intereseaza, repeti operatia pt. fiecare pagina ce te intereseaza. A maximum of 3 documents a day.A maximum of 10 documents within 30 days.Select picture or schematic to display from thumbnails on the right and click for download

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Am pus mana si eu pe un Philips Philetta SL, fix din Germania l-am luat dintr-un "flohmarkt". Arata impecabil, clapele de plastic trebuiesc fixate de claviatura, nici macar praf nu are in interior, mult prea curat pentru vechime, nu functioneaza in schimb precum arata. Pe UKW la volum mediu are un bazait ca de microfon defect, trebuie sa cresc volumul pentru a auzi fasaitul , are sensibilitatea deranjant de mica pe FM dar are receptie, iar pe celelalte benzi nu receptioneaza nimic, doar bazaituri si fluieraturi. 

As incepe cu inlocuirea tuturor tuburilor electronice, imediat ce ajung in tara. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări