ipotexas Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 O masina de spalat Whirlpool din seria AWO/D cu aceasta eroare Am verificat rezistenta de incalzire, nu este arsa, nu are punere la masa. Sonda NTC prezinta valoarea normala. Am verificat si contactele la presostat,sunt OK Ceva indicatii? MUltumesc Link spre comentariu
Elison Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Verificati releul care alimenteaza rezistenta de incalzire. Link spre comentariu
ipotexas Postat Ianuarie 4, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Era releul intr-adevar. Multumesc Elison Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 http://www.how-to-repair.com/help/how-to-enter-test-mode-on-whirlpool-awod-awd-series-repair-faults-test-errors/ Link spre comentariu
Vizitator Amar Si Lili Ionita Postat Iunie 19, 2019 Partajează Postat Iunie 19, 2019 Defect f 08 la masina de spălat rufe wirpool??Ce este? Link spre comentariu
validae Postat Iunie 19, 2019 Partajează Postat Iunie 19, 2019 Buna ziua, am si eu o intrebare.Masina de spalat afiseaza eroarea F08, stie cineva ce inseamna ? Cam asa e civilizat sa pui o intrebare undeva unde nu te cunoaste nimeni.Asta pentru viitor, ca prima impresie.... E posibil sa existe un tabel in cartea masinii, ati verificat ? Ce simptome are masina inainte de aparitia erorii ? De exemplu> Ia apa, dar nu roteste rufele. Sau Ia apa, spala ceva timp dar la clatire se blocheaza si apare eroarea.....etc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 19, 2019 Partajează Postat Iunie 19, 2019 F08 – F12 Eroare rezistenta Verificati valoarea rezistentei Verificati conexiunile Verificati modulul Link spre comentariu
Vizitator Laurentiu Cotac Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 (editat) Eu am gasit un conductor ars/intrerupt la papucul bornei de la rezistenta. Am refacut conexiunea si a functionat. Editat Iulie 3, 2019 de Laurentiu Cotac Link spre comentariu
Soare Nicoleta Postat Ianuarie 18, 2023 Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Buna seara si eu am aceasi problema cu mașina de spălat imi da eroare la terminarea programului F08 Link spre comentariu
edik15 Postat Aprilie 4, 2023 Partajează Postat Aprilie 4, 2023 La 28.12.2016 la 22:55, Elison a spus: Verificati releul care alimenteaza rezistenta de incalzire. Salut! Oare ai putea sa imi spui unde se afla mai exact acel releu? Deoarece am si eu aceasi problema F-08, am schimbat si rezistenta dar nimic… Link spre comentariu
Elison Postat Aprilie 4, 2023 Partajează Postat Aprilie 4, 2023 Există mai multe modele de mașini de spălat, deci nu va pot da un raspuns clar. Releul ar trebui sa fie in unitatea de control al masinii de spălat rufe. Unul din conductorii care alimentează rezistenta de incălzire, vine de la releul respectiv. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum