Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Whirlpool Eroare F08

ipotexas

Postări Recomandate

O masina de spalat Whirlpool din seria AWO/D cu aceasta eroare

Am verificat rezistenta de incalzire, nu este arsa, nu are punere la masa. Sonda NTC prezinta valoarea normala. Am verificat si contactele la presostat,sunt OK

Ceva indicatii? MUltumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Elison

2

• ipotexas

2

• validae

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

• 2 ani mai târziu...

Buna ziua, am si eu o intrebare.Masina de spalat afiseaza eroarea F08, stie cineva ce inseamna ?

Cam asa e civilizat sa pui o intrebare undeva unde nu te cunoaste nimeni.Asta pentru viitor, ca prima impresie....

E posibil sa existe un tabel in cartea masinii, ati verificat ?  Ce simptome are masina inainte de aparitia erorii ?

De exemplu>  Ia apa, dar nu roteste rufele. Sau Ia apa, spala ceva timp dar la clatire se blocheaza si apare eroarea.....etc.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Laurentiu Cotac

Eu am gasit un conductor ars/intrerupt la papucul bornei de la rezistenta. Am refacut conexiunea si a functionat.

Editat de Laurentiu Cotac
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
La 28.12.2016 la 22:55, Elison a spus:

Verificati releul care alimenteaza rezistenta de incalzire.

Salut! Oare ai putea sa imi spui unde se afla mai exact acel releu? Deoarece am si eu aceasi problema F-08, am schimbat si rezistenta dar nimic…

Link spre comentariu

Există mai multe modele de mașini de spălat, deci nu va pot da un raspuns clar. Releul ar trebui sa fie in unitatea de control  al masinii de spălat rufe. Unul din conductorii care alimentează rezistenta de incălzire, vine de la releul respectiv.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări