Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Datasheat tranzistor TE2407

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marin Maria

6

• Florinel TV

3

• leoncris

1

• mac01

1

Top autori în acest subiect

nu,nu este acelasi lucru pentru ca este NPN.

Banuesc ca este ruda cu BU407D de al nostru(autohton) care echipau tv-urile SPORT pe parte de baleaj orizontal,oricul am sa-l pun in montaj ca va fi prefinal iar in final voi pune un fortos de calitate gen:BU208,2SD350A,KT838,KT846,BU126,BU108,etc.pentru ca am de pe vremea cand stricam tv-uri aduse din afara. :rade:

Link spre comentariu

nu,nu este acelasi lucru pentru ca este NPN.

gen:BU208,2SD350A,KT838,KT846,BU126,BU108,etc.pentru ca am de pe vremea cand stricam tv-uri aduse din afara. :rade:

AHA stricai bunatatile de tv aduse de afara :rade: si alti plingeau ca nu are un tv acasa si tu le stricai in loc sa le dai la saraci :96

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

cunoasteti domn florin acest emoticon?chiar o luati in serios? :rade:

doresc si eu totusi un datasheat.

A fost doar o gluma :limb: :wretre

Si rog moderatori sa evite aceste :offtopic2 Multumesc

Link spre comentariu

Rog pe domn moderator Validae sa incheie acest topic,daca se poate si sterge este si mai bine,oricum am aflat detalii despre acest tranzistor fara ajutorul unui coleg,multumesc anticipat si o seara buna in continuare. :secret

:tryre

Link spre comentariu

Rog pe domn moderator Validae sa incheie acest topic,daca se poate si sterge este si mai bine,oricum am aflat detalii despre acest tranzistor fara ajutorul unui coleg,multumesc anticipat si o seara buna in continuare. :secret

:tryre

Sunt total de acord cu colegu stima si respect

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări