Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Putere maxima retea monofazata

spik

Postări Recomandate

Pai testat de nenea din filmulet, izolatia s-a topit la 55A/mm2. La 15A/mm2 abia a crescut cu cateva grade temperatura izolatiei.Acum nici sa exageram, insa cum e uzual, in case, 2.5mm2 la un circuit de 16A ar insemna o incarcare de 6.5A/mm2, eu cred ca rezista cablul. Problemele ar trebui sa fie la legaturi, respectiv la lungimea traseului.

in tuburi in perete se schimba datele problemei. pozarea in aer ca la nenea Ward este una , dar in tub e alta.. plus ca la pozarea cablurilor in tub trebuie tinut cont de alte temperaturi si implicit alt amperaj / mm2 , si nu este voie ca tubul sa fie umplut cu mai mult de 65% din sectiune. neaparat minimum 35% spatiu liber ce se lasa . multi electricieni trag o sumedenie de fire intr-un tub. mai bine mai pui un alt tub si lucrezi mult mai aerisit si va exista si aerul necesar in tub.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spik

16

• wally_gatter

8

• mac01

6

• silcos

4

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări