Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tranzistor SF118D echivalent

Postări Recomandate

Am un amplificator cu finali KD605 in care am gasit 2 tranzistori SF118D defecti (unul in scurt si unul intrerupt).Nu gasesc nicio documentatie despre acestia decat ca ar fi tranzistori PNP.As avea nevoie sa stiu cu ce i-as putea inlocui si dispunerea pinilor pentru ca pe cablaj nu este afisata dipunerea acestora.multumesc

Editat de cristybadea
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zsjkuki

3

• Florinel TV

3

• Marin Maria

3

• cristybadea

2

KD605-KD607,SIGUR

atat ca acesta din urma lucreaza la o tensiune mai mare.

la al doilea merge un BC mai de putere de la BC327 in sus,ca acesta merge pana la 50v

acesta din urma insemnand KD607

Link spre comentariu

Si KD607 merge in locu lui 2N3055 fara probleme mai ales la amplificatoare + de asta KD-ul este mai slab ca 2N3055

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Oameni buni,nu KD-urile sunt problema aici,ci SF118D-urile.Pana la urma cu ce pot inlocui aceste SF-uri?Ca inteleg ca BD140 nu sunt bune.

Merge BD140-doar e folosit într-un "amărât" de amplificator ca prefinal!
Link spre comentariu

Oameni buni,nu KD-urile sunt problema aici,ci SF118D-urile.Pana la urma cu ce pot inlocui aceste SF-uri?Ca inteleg ca BD140 nu sunt bune.

Ai raspunsul dat de Andrei Tabacaru , inlocuieste ce mai astepti , daca el tia spus ce sa pui in loc eu ce sa mai raspund , am raspuns mai sus pentru alti coleci in legatura cu KD-ul in rest fa ce tia spus colegu andrei ca merge garantat 100% garantat Succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări