Vizitator maistrul Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Eu faceam la strung orce.La butuci care se scttica cota da tulment luam un span apoi incarcam la triodina cu bazic dupa care dadeam la cote.Atunci nu se arunca piese ca acuma Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Cred ca maistrul s-a culcat. A cazut rapus de Bachus? Nu neapărat... s-a dus să se culce ...că are o vârstă înaintată!Aţi uitat că e pensionar? Link spre comentariu
Vizitator maistrul Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Am facut si antretuza pe galeria de admisie de la oltsit si am montat carburator de dacie.Aicea e un secret cs prosti nu stia unde sa lege furtunu cu duze Eu faceam antretuza di plac de aluminiu de 15mm si dadeam o gaura in care bagam stutu de alama cu filet si gaura de 1 Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Dădeai gaura prin exteriorul ţevii, presupun. Adică o gaură mai mare, pe exterior. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Eee, asta era smechezu'. De-aia unii au invatat meserie si altii e prosti cu diploma! Link spre comentariu
Vizitator maistrul Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Sa te uiti la auto ca am zis cum se aeriseste corect frineleMiine o sa va zic cum sa reconditioneaza pompa de apa,ca aud in ziua de azi ca astia le arunca Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Pai zi-ne aici ca nu mai pot de nerabdare sa aflu. Nu zisesi cu filetele cum iti cerui. Daca ai sabge in instalatie, fa 2 piese de-alea, filmeaza-le si ai respectul meu. Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Eu mă retrag. M-am amuzat şi m-am întristat în acelaşi timp. La mulţi ani şi voie bună! Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 (editat) Eu faceam la strung orce.La butuci care se scttica cota da tulment luam un span apoi incarcam la triodina cu bazic dupa care dadeam la cote.Atunci nu se arunca piese ca acuma Nu prea inteleg care este legatura cu titlul topicului...e posibil sa fiu eu "mai putin destept"(prost)....lumineaza-ma si pe mine...d-le "maistru"..! Tu nu-ti dai seama ce ineptii "debitezi"??(desigur,la cota de rulment...of course..)!! :95Apropo,ce este ...TRIODINA ?? VA ROG ca ceilalti useri sa NU posteze NIMIC !l La acest topic,intrebarea este ...dedicata..!! Mercy. Editat Ianuarie 1, 2017 de morocanosul Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 (editat) bei morocanosule, tu nu intelegi niciodata nimic. ce conteaza topicul, omul a spus clar ca se pricepe la strung. ma rog. nici eu n-am inteles...dar ce conteaza...s-a rezolvat cu cutremurul dupa cum vezi ! )))) Editat Ianuarie 1, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 daca il suparati pe maistrul va face un cutremur la stung imediat, la cote de rulment ! si il si incarca la triodina Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Eee, asta era smechezu'. De-aia unii au invatat meserie si altii e prosti cu diploma! Ati vazut?? La ce naiba mai trebuie facultate cand poti sa-ti faci "ucenicia" dupa coltul blocului, la.."maistru" SRL! Vorba unui fost presedinte..."scoala romaneasca scoate/pregateste doar/numai...tampiti..! Scuze dar nu imi aduc aminte exact citatul...! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Asteptam sa se scoale maistru, ne-am distrat de minune cu el. Il asteptam si pe Rața. Ce revelion, ce televizor... aici a fost spectacolul pentru mine. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 (editat) Am zis că mă retrag, îl lăsăm pe maistru să ia puțin cutremurul la strung, vorba lui dany_cta. Editat Ianuarie 1, 2017 de ratza Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 (editat) A zis ca ii scapa din bac, l-a uns cu vaselina ca sa rada de inginer. Poate de-aia ii iese cutremurul stramb. Editat Ianuarie 1, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate