Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Vizitator maistrul

Eu faceam la strung orce.La butuci care se scttica cota da tulment luam un span apoi incarcam la triodina cu bazic dupa care dadeam la cote.Atunci nu se arunca piese ca acuma

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 171
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator maistrul

Am facut si antretuza pe galeria de admisie de la oltsit si am montat carburator de dacie.Aicea e un secret cs prosti nu stia unde sa lege furtunu cu duze Eu faceam antretuza di plac de aluminiu de 15mm si dadeam o gaura in care bagam stutu de alama cu filet si gaura de 1

Link spre comentariu

Eu faceam la strung orce.La butuci care se scttica cota da tulment luam un span apoi incarcam la triodina cu bazic dupa care dadeam la cote.Atunci nu se arunca piese ca acuma

Nu prea inteleg care este legatura cu titlul topicului...e posibil sa fiu eu "mai putin destept"(prost)....lumineaza-ma si pe mine...d-le "maistru"..! :scarpin Tu nu-ti dai seama ce ineptii "debitezi"??(desigur,la cota de rulment...of course..)!! :95Apropo,ce este ...TRIODINA ?? VA ROG ca ceilalti useri sa NU posteze NIMIC !l La acest topic,intrebarea este ...dedicata..!! Mercy. :bataie

Editat de morocanosul
Link spre comentariu

bei morocanosule, tu nu intelegi niciodata nimic. ce conteaza topicul, omul a spus clar ca se pricepe la strung. ma rog. nici eu n-am inteles...dar ce conteaza...s-a rezolvat cu cutremurul dupa cum vezi ! :)))))

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Eee, asta era smechezu'. De-aia unii au invatat meserie si altii e prosti cu diploma!

Ati vazut?? La ce naiba mai trebuie facultate cand poti sa-ti faci "ucenicia" dupa coltul blocului, la.."maistru" SRL! :95 Vorba unui fost presedinte..."scoala romaneasca scoate/pregateste doar/numai...tampiti..! :nerv Scuze dar nu imi aduc aminte exact citatul...! :95

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări