Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 171
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Bun, blocurile comuniste le vedem cazand frecvent, le-am vazut si inainte, le vedem in continuare. Nici un bloc nou nu a cazut. Pana in prezent e 1-0 pentru blocurile noi. Sa nu aruncam cu noroi in ceva ce si-a facut bine treaba pana acum laudand niste constructii care cad singure fara nici un cutremur si omoara oameni.

Link spre comentariu

N-au căzut... încă!Dar ştiu unul care i-a ars faţada ca o torţă!Deocamdată ”demonul” din Vrancea e mai domol! :rade:

Şi dacă au noroc ...cei care au construit aceste blocuri,pot să-şi încheie afacerile pe aici înainte să le ceară cineva socoteală pentru lucrarea făcută!Un exemplu elocvent de ”construcţii trainice” capitaliste(recent)e, autostrada surpată (suspendată era să zic...ptiu...)Orăştie -Sibiu.

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator maistrul

Lasa-ma cu blocurile alea noi,ca pe linga treaba cu masarda,cade tencuiala dupa tavan in cap la oameni.Tot la jurnal a aratat pe niste copii de astia care si-a cumparat casa la bloc,cu prima casa si rate la banca,si le-a cazut tencuiala dupa tavan.Ce-mi arati acolo un balcon cazut la un bloc de 30 de ani?A cazut ca astia din ziua de azi nu se mai ocupa, ca pe timpul lui Ceausescu era Icralul si Ial-ul ,care se ocupa de treburile astea.Asa ca dany-cta la blocul nou anl,care a cazut tencuiala dupa tavan avea un an,poate doi.Dupa 30 de ani alea o sa cada cu totul.Blocurile noi n-are nici fier in ele,ca zicea cineva pe aici ca a lucrat la ele,si inginerul a furat fierul.Ca vad ca zici de furturi si de crime.Pe timpul lui Ceausescu nu era asa ceva,nu era violuri,ca toti oamenii avea de lucru,loc de munca,si nu le ardea de prostii.Acuma copii astia de 20 de ani sta dupa salarul lu tasu si pensia lui bunica+sa,n-are loc de munca,n-are nimica.Acuma vezi la toate constructile,placa aia de carton cu ghips.Asta a stiut capitalismul,sa ia doua coale de carton si sa bage ghips intre ele.Si cu mizeria asta face perete,la care daca dai un pumn cade.

Link spre comentariu

Bun, blocurile comuniste le vedem cazand frecvent, le-am vazut si inainte, le vedem in continuare. Nici un bloc nou nu a cazut. Pana in prezent e 1-0 pentru blocurile noi. Sa nu aruncam cu noroi in ceva ce si-a facut bine treaba pana acum laudand niste constructii care cad singure fara nici un cutremur si omoara oameni.

Nu a cazut...INCA,pt. ca nu a venit un seism mai "serios" >7 Richter sa la puna la incercare...!! :26 Sa nu credeti ca doresc asa ceva,dar relitatea va dovedi in caz de forta majora calitatea/rezistenta constructiei...Sper sa nu fie nevoie de "demonstratii de forta",dar cutremurele sunt imprevizibile....! :95

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări