virgil_19 Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Va salut. Am nevoie de schema TVC , nu cuniscv inca sas. Functiona in bucatarie ,cu aburi . Tub mic 36cm. Cu stima , Virghil. Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 NU ESTE SASIU BEKO ? Link spre comentariu
virgil_19 Postat Decembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Nu stiu inca nu este la mine , maine va p[ot spune sigur sas. Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Nu stiu inca nu este la mine , maine va p[ot spune sigur sas. Cu stima , Virgil. Da s-ar putea sa fie vorba despre chassis 12.5 . Asa ca vedeti daca e schema asta de aici : http://elektrotanya.com/beko_lg_12.4,12.5_a99.820-04.pdf/download.html. Iar daca nu e aceasta,atunci reveniti dvs cu informatii maine despre ce chassis este vorba. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Decembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Va multumesc si va doresc Sarbatori Fericite tuturor . Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Decembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Va salut. Am revenit , schema ete de Beko, << pipa> de inalta U crapaya in 3 locuri , final linii = dus Inlocuire si conz. 160V si cel din B cu 47Mf/ 60V si TVC functioneaza , din nou. Multumori pentru ajutor , Sarbatori Fericite. Virgil. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Va salut. Am revenit , schema ete de Beko, << pipa> de inalta U crapaya in 3 locuri , final linii = dus Inlocuire si conz. 160V si cel din B cu 47Mf/ 60V si TVC functioneaza , din nou. Multumori pentru ajutor , Sarbatori Fericite. Virgil. Daca nu v-ati grabi poate ati scrie corect si ne-ar pica mai bine urarile si ne-ai fi mai usor sa intelegem ce doriti! Sanatate maxima si noroc exagerat! Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Pai ce nu'i clar Toni - "Functiona in bucatarie ,cu aburi " ? Beko , clar ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 (editat) Pai ce nu'i clar Toni - "Functiona in bucatarie ,cu aburi " ? Beko , clar ! Colegul Toni cred ca se refera la asta 47Mf/ 60V , si pentru un incepator ii va fi greu sa inteleaga acest lucru , sanatate va doresc si tot binele din lume sa traiti bine , cum spune basescu Editat Decembrie 28, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum