Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Akkopg 201 Cmepeo (pick-up rusesc)

Dj_Dog

Postări Recomandate

• Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

20

• zal

8

• MiniTehnicus

2

• d2134

2

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Set complet de "consumabile" gasiti la mine.Totul in punguta originala.Becuri,sigurante rola intemediara din cauciuc si desigur doza,noua nouta.Am si un pick-up disponibil insa nu stiu daca mai functioneaza dar este complet si acela.

Link spre comentariu

Set complet de "consumabile" gasiti la mine.Totul in punguta originala.Becuri,sigurante rola intemediara din cauciuc si desigur doza,noua nouta.Am si un pick-up disponibil insa nu stiu daca mai functioneaza dar este complet si acela.

si cam la ce pret ar ajunge ( fara pick-up ca am 2 deja)
Link spre comentariu

L-ai facut mestere !!!!Felicitari . Melodiile nu pot ca sa zic : sacadeaza mai ceva ca internetul acum 8 ani cand aveam modem de 56Kbps ... :):)

eheee vremuri :weedman:
Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
  • 11 luni mai târziu...

Acul dozei de la Akkord nu se poate folosi pe ambele fete, una este pentru discuri "microsant", adica 33 si 45 rpm, cealalta pentru cele pe 78 rpm. Am avut asa ceva prin anii 70-80.Respectebalauru'

pe vremea raposatului se procurau destul de greu dozele si multa lume credea ca acele sunt identiceeu am ascultat la greu cu ambele ace, aveam vreo 10 ani, nu stiam cu ce se mananca
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator ande06

Buna ... ma poate ajuta si pe mine cineva .... am un pick-up AKKORD 201 STEREO si imi trebuie ac ... nu stiu unde pot gasi sau care sunt modelele de ace compatibile . Cine ma poate ajuta ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări