Dj_Dog Postat Aprilie 14, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2008 cat cerea pe ei?este o versiune a pick-up-ului fara stabilizare Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Din pacate nu stiu si simbata nu pot sa ajung in tirg... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 15, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2008 las ca o sa ma duc eu p-acolo sambata sa vad Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Era in partea saraca a tirgului. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 15, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2008 ok, multumesc de info, dau o bere :partyman: Link spre comentariu
iulidan2 Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 va rog comunicati adresa sau numar telefon, pentru doze.multumesc anticipat. Link spre comentariu
blueicon Postat Mai 31, 2008 Partajează Postat Mai 31, 2008 Set complet de "consumabile" gasiti la mine.Totul in punguta originala.Becuri,sigurante rola intemediara din cauciuc si desigur doza,noua nouta.Am si un pick-up disponibil insa nu stiu daca mai functioneaza dar este complet si acela. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Mai 31, 2008 Autor Partajează Postat Mai 31, 2008 Set complet de "consumabile" gasiti la mine.Totul in punguta originala.Becuri,sigurante rola intemediara din cauciuc si desigur doza,noua nouta.Am si un pick-up disponibil insa nu stiu daca mai functioneaza dar este complet si acela.si cam la ce pret ar ajunge ( fara pick-up ca am 2 deja) Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 2, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2008 una bucata pick-up Akord 201 in actiune ( asta e ala mai intreg) sa imi ziceti care din cele 3 mel va plac :supz: http://tinypic.com/player.php?v=i19vko&s=3 Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 L-ai facut mestere !!!!Felicitari . Melodiile nu pot ca sa zic : sacadeaza mai ceva ca internetul acum 8 ani cand aveam modem de 56Kbps ... :) Link spre comentariu
zal Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 M-ai darimat cu asta! Bravo.Mi-ai dat si o ideie cu aceasta ocazie, am sa fac filmulete cu diverse aparate de prin casa, aflate in functiune. :smt020 Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 2, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2008 L-ai facut mestere !!!!Felicitari . Melodiile nu pot ca sa zic : sacadeaza mai ceva ca internetul acum 8 ani cand aveam modem de 56Kbps ... :)eheee vremuri :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Vronak89 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 o intrebare ... de unde pot face rost de un cap (cel care citeste de pe vinil)... ca mi l-a rupt un frate mai mic... :cry: Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Acul dozei de la Akkord nu se poate folosi pe ambele fete, una este pentru discuri "microsant", adica 33 si 45 rpm, cealalta pentru cele pe 78 rpm. Am avut asa ceva prin anii 70-80.Respectebalauru' pe vremea raposatului se procurau destul de greu dozele si multa lume credea ca acele sunt identiceeu am ascultat la greu cu ambele ace, aveam vreo 10 ani, nu stiam cu ce se mananca Link spre comentariu
Vizitator ande06 Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Buna ... ma poate ajuta si pe mine cineva .... am un pick-up AKKORD 201 STEREO si imi trebuie ac ... nu stiu unde pot gasi sau care sunt modelele de ace compatibile . Cine ma poate ajuta ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum