Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut strungar in Bucuresti

victordascalescu54

Postări Recomandate

Am de debitat si filetat 16 distantieri de 8x115 mm cu gauri filetate de M4x25 la ambele capete.

Am materialul (bara de inox de 8 mm ) dar nu gasesc in Bucuresti un atelier adegvat.

Ma poate ajuta cineva?

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mac01

2

• victordascalescu54

2

• mac77

1

• spik

1

Top autori în acest subiect

Am de debitat si filetat 16 distantieri de 8x115 mm cu gauri filetate de M4x25 la ambele capete.

Am materialul (bara de inox de 8 mm ) dar nu gasesc in Bucuresti un atelier adeCvat.

Ma poate ajuta cineva?

Multumesc anticipat.

In ce sector cautati?

Editat de mac01
Link spre comentariu
Vizitator maistrul

Operatil pe care vrei sa le executi n-ai nevoie de strung.Iei biaxu si tai bara la cota de 115,dupa care semnezi cu cherneru si ciocan fiecare bara unde vrei sa gauresti.

Infasori bara in cirpa si-o prinzi in menghina apoi dai gaura de 3,5 cu adincime de 30.Iei cu tarodu de degrosare doua ture inainte si una inapoi,apoi cu cei de intermediar si la final cu cel de degrosare.Ti-am zis sa dai gaura cu 30 ca asa se face la filetarea gauri infundate,gauresti mai mult decit e filetu.

La operatia asta folosesti seu de oaie cu care ungi periodic tarozi.Poate sa zica ceo vrea fiecare la operatia asta se folosesti seu de oaie si gata.

Link spre comentariu

Bine ai revenit dom' maistru..chiar mi-era dor de domnia voastra si de seul de oaie. Pana la urma seul asta de oaie este bun la de toate...asa-i? Mai ales in mecanica cred ca-i mana cereasca..este mai bun si decat vaselina.

Sanatate multa!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am materialul (bara de inox de 8 mm ) dar nu gasesc in Bucuresti un atelier adegvat.

Ma poate ajuta cineva?

Multumesc anticipat.

0722916149

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări