albasete Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Am vazut si sigurante auto automate. Daca sare, o "rearmezi". Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 In ultimii 10 ani nu stiu daca am schimbat mai mult de 2 sigurante in total,la masina(si alea in urma unor interventii mai putin ortodoxe)...cred ca nu se justifica asemenea dotare. Link spre comentariu
albasete Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Eu ma refeream la utilitatea lor in montaje. La auto nici eu nu am schimbat sigurantele. Nu se merita automate, sunt cam scumpe. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Eu am ars 2 la logan in 2 luni. Dar din vina mea. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Nu te-ai straduit prea tare...puteai mai mult. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Da, culcalatorul si bricheta. La bricheta ma asteptam, dar culcalatorul mi-a dat batai de cap. Link spre comentariu
Vizitator Grigoriu Viorel Postat Ianuarie 3, 2019 Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Bună seara , Vă rog să mă ajutati cu valoarea rezistentei de putere "R"din schema care limitează curentul de la 20A la 6A Dacă o pot găsi fizic este si mai bine. Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Grigoriu Viorel Postat Ianuarie 3, 2019 Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Am uitat să mentionez,este vorba de schema redresorului "Start 20". Multumesc Link spre comentariu
Istrate Andrei Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva sa montez la loc un redresor 20 I ??? Am toate piesele necesare, dar nu stiu cum se montează! Nici nu stiu cum pot pune o poza aici ca să vedeți despre ce este vorba ! Mulțumesc! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Încărcaţi fotografia/fotografiile aici: https://imgur.com/upload Apoi daţi click dreapta cu mouse pe imaginea deja încărcată acolo şi selectaţi ,,Copy Image,, sau ,,Copy image location,, Reveniţi pe Elforum fără a închide pagina de pe Imgur şi daţi ,,Paste,, în postarea unde doriţi să apară imaginea. Astfel, imaginea va apărea direct, nu ca link pe care să dai click ca s-o vezi... Ar trebui totuşi dus la un electrician care a mai reparat aşa ceva, având în vedere că nu vă pricepeţi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum