Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tranzistori finali arsi.De ce?

bogdan_eduard_daniel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 110
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_eduard_daniel

25

• lorin

16

• silmicii

5

• modoran

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Foarte buni tranzistorii romanesti,eu am o pereche de 2N3055 fabricati in 93 care au deja cateva ore de functionare in sarcina la o tensiune CE de 80 de volti(am crescut treptat tensiunea de alimentare a montajului,sa vad la cat rezista).

Link spre comentariu

Imi bat gura (mina, scrisul) degeaba.

Adelaida, un alt magazin "de incredere"...

Spor la "fum din componete"!

Am intrebat pt ca nu cunosc foarte bine magazinele.

Link spre comentariu

Cind colegii iti recomanda ceva, unde este si pret excelent si garantia calitatii (magazine serioase), inseamna ca unii dintre ei, "stiu" cite ceva.

Asculta un sfat bun, daca vrei sa ai rezultate!

Strategia la stifturile de magazine este acum, ca piesele ce erau 2-3-5 lei (semiconductoare) acum sa le faca preturi de 12-15-18 lei, la acele stifturi, penbtru ca omul zice, astia sint scumpi, deci sint d-aia buni...

Nimic mai fals, am vazut stifturi la pret de originali (si magazine de renume, Farnell, Mouser, Digikey, etc), la mizeriile de magazine "specializate" in "tepe romanesti", pardon vapor, ungher china.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Posted Image

dupa cate imi dau eu seama sunt mai bune mj-uriel dar nu ma pricep bine.Dupa cum am spus nu am niciun fel de scoala in domeniu decat ce am citit prin carti si pe net.

Da mi un raspuns clar te rog.

Multumesc

Link spre comentariu

Am comandat 2 perechi de mj11015g si mj11016g.Sper sa rezolv problrma deaorece mi a placut foarte mult sunwtul acestui amplificator.Mai este nevoie sa modific ceva in schema sau pur si simplu ii pun in locul BDX-urilor?

Link spre comentariu

Ai verificat daca au mai luat dupa ei si alte piese?Rezistente,diode!

Inca nu dar voi verifica cand imi vin finalii.

Inca nu dar voi verifica cand imi vin finalii.Mai am piese de inca unul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări