Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare despre superdioda si reglare curent de repaus.

Vizitator

Postări Recomandate

deja incep sa rad :rade: . hai sa nu ne imbatam cu apa chioara, amplificatorul ala nu are cum sa scoata 4x500w cu traful ala.. pe bune acum.. mie imi trebuie ceva mult mai mare pentru cele module,undeva la 25 cm lungine, cu 10 inaltime(trafo toroidal) pentru a "stoarce" toata puterea din module.. si domnu' respectiv vrea sa scoata 2000w din "gargarita" aia ? :96 :rade: schema de principiu e cam aceiasi a modulelor mele,stiu ce poate "jucaria" mea si abea scoate 250w pe 4 ohm la 2x50 Vcc... si un modul ca al meu consuma approx 8 A..traful ala are maxim 7-9 A... nicidecum 24 A cum ar trebui sa aiba pentru cele 4 module.. acolo trebuie un traf te cel putin 2500w ....... :56

acum lucrez la superdioda mea,revin cu detalii.. daca nu funtioneaza cum imi doresc eu sa functioneze voi renunta la ele .. probabil am sa cumpar ceva module de la #Dj Leco..sau probabil voi incerca alte montaje

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

am "studiat" ce ai facut tu, imi plac modulele.. ramane de vazut , vedem ce rezolv cu "shaolinurile" mele

am montat superdioda exact cum ai spus tu #Dj Leco, am scos D2,D3 si R12.. apoi am montat BD-ul cu restul componentelor . Functioneaza perfect si nu am nici distorsiuni.

Va multumesc mult pentru acordarea sfaturilor,chiar mi-au fost de folos!

Sarbatori fericite tuturor!

#Dj Leco, tinem legatura!

Link spre comentariu

am montat superdioda exact cum ai spus tu #Dj Leco, am scos D2,D3 si R12.. apoi am montat BD-ul cu restul componentelor . Functioneaza perfect si nu am nici distorsiuni.

Simplu si eficient!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări