Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator telecomenzi cu pc

petrenou

Postări Recomandate

Learning , este o functie de invatare....!, n-am folosit-o niciodata, dar din cate am citit, este singura tel. cu posibilitate de clonare ! Intrati pe site si cititi acolo.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• petrenou

9

• cornel1962

7

• vizicon

6

• Florinel TV

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Se poate introduce si alte coduri inafara de cele care exista in program

Doar fisierele rezultate, in urma clonarii(Learning) unor telecomenzii, se poate incarca in program si programa telecomanda.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Depinde de telecomanda, la unele se apasa concomitent "mute" si "power" iar la cele cu softul RAW "on" si "mute".

Se aprinde ledul rosu, apoi se apasa scurt tasta care trebue invatata
Editat de lucione_cip
Link spre comentariu

Eu am telecomanda alien.Dupa ce apesi tasta care trebuie invatata ce trebuie sa mai faci,de exemplu o tasta vreau sa fie vol max cum trebuie sa procedez.Eu m-am referit daca exista fisiere care sa l-e descarc de pe net sa l-e introduc in program pentru a putea programa si alte telecomenzi pentru care nu exista coduri in programul de instalare.Prin clonare inteleg ca iau o telecomanda originala si introduc codul telecomenzi in program si pe baza acestuia pot sa programez o alta telecomanda .

Link spre comentariu

Cu tipul asta nu am făcut pana acum o clona ,am încercat și eu astăzi dar vad ca este un pic mai complicat la acest tip,in schimb cu RCW se face clona foarte ușor și se memorează în lista la final și codul atribuit .

Poate maine am timp liber și voi încerca din nou la acest tip.

Link spre comentariu

se copiază buton cu buton telecomanda veche tot în fata senzorului ,

​Da asa este dar faptul ca la longer nu e asa de clar,poate nu am făcut eu corect ,dar la RCV la acest tip iți apare o pictograma unde scrii tip aparat,brand,model și în tabel dreptul fiecărui semn (power,mute ,etc) ai un x în momentul când butonu de exemplu power a fost recepționat se modifica x în v cu culoare și treci mai departe la următoru,la final este căsuța save .

​Se salvează automat în lista la final și cu codu atribuit.

Nu mai bine.

Link spre comentariu

se copiază buton cu buton telecomanda veche tot în fata senzorului ,

​Da asa este dar faptul ca la longer nu e asa de clar,poate nu am făcut eu corect ,dar la RCV la acest tip iți apare o pictograma unde scrii tip aparat,brand,model și în tabel dreptul fiecărui semn (power,mute ,etc) ai un x în momentul când butonu de exemplu power a fost recepționat se modifica x în v cu culoare și treci mai departe la următoru,la final este căsuța save .

​Se salvează automat în lista la final și cu codu atribuit.

Nu mai bine.

La telecomanda RCW nu am reusit sa salvez continutul altei telecomenzi , dupa setarea la fiecare taste si la memorare te duce pe net pentru salvare si nu vrea sa salveze

Link spre comentariu

Eu am făcut probe acum cu LONGER,mai precis cu o telecomanda de PLATINUM SKY 2122 A1 cod original telecomanda PR 3780T salvarea sa făcut după cum urmează,

Click Learned ,se bifează butoanele telecomenzi din tabel ,la final pentru salvare se da click pe FIȘIER și se alege ÎNCĂRCAȚI ,se complectează tip TV și model ,OK,dar este posibil dacă nu sunteți logat aceasta funcție sa nu funcționeze după ce sa făcut transferu în baza de date va mulțumește ca transferu sa făcut cu succes.

Pentru salvare în computeru tău se da click pe fișier se alege -Adaugați la baza de date meu - ok și este salvat.

Salvare o găsiți în- baza de date la distanta- în stânga sus sunt 2 opțiuni - baza de date și baza de date meu.

Sper ca am fost de ajutor,SUCCES.

Link spre comentariu

Eu am făcut probe acum cu LONGER,mai precis cu o telecomanda de PLATINUM SKY 2122 A1 cod original telecomanda PR 3780T salvarea sa făcut după cum urmează,

Click Learned ,se bifează butoanele telecomenzi din tabel ,la final pentru salvare se da click pe FIȘIER și se alege ÎNCĂRCAȚI ,se complectează tip TV și model ,OK,dar este posibil dacă nu sunteți logat aceasta funcție sa nu funcționeze după ce sa făcut transferu în baza de date va mulțumește ca transferu sa făcut cu succes.

Pentru salvare în computeru tău se da click pe fișier se alege -Adaugați la baza de date meu - ok și este salvat.

Salvare o găsiți în- baza de date la distanta- în stânga sus sunt 2 opțiuni - baza de date și baza de date meu.

Sper ca am fost de ajutor,SUCCES.

Respect ! :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări