leoncris Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 http://archive.espec.ws/section411/file11395.html Link spre comentariu
Marin Maria Postat Decembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Problema rezolvata prin intreruperea pinului 7 traf linii de unde asi lua impulsuri sursa,si am luat impulsuri de pe pin 8 traf linii de unde isi ia tensiune final cadre prin intermediul unei tezistente de limitare a acestor impulsuri,defectiune minora dar pentru unul ca mine fara osciloscop nu mia fost usor pentru ca a trebuit sa ard trei BU205 dar deh asta e,si totusi stau sa ma intreb ce sa intamplat cu pinul 7 traf lini pentru ca avea continuitate cu celelalte terminale,iar daca era in scurt crestea consumul pe aceasta mediana,adica pinul 7traf linii,oricum totul e bine cand se termina cu bine,multumesc tuturor. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Am zis eu unde-i problema ...bine ca s-a rezolvat,acum trebuie incasat Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Probabil ca trebuia schimbata dioda si cele 2 conzi electrolitici sau rezistenta intinsa si nu mai scotea exact 12v si impulsul sa nu mai ajunga corect , stiu ca impulsurile si le ia inainte de dioda , dar daca nu functioneaza corect 12v atunci pinul este compromis , acum bine ca sa rezolvat , si trebuie taxat clientul ca azi este craciunul Link spre comentariu
Marin Maria Postat Decembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Am zis eu unde-i problema ...bine ca s-a rezolvat,acum trebuie incasat Chiar exact ca dstra a fost,bineinteles ca urmeaza incasarea,totusi am un dubiu de ce a trebuit sa iau impulsuri din alta parte ce sa intamplat cu impulsurile din pinul 7traf linii? Probabil ca trebuia schimbata dioda si cele 2 conzi electrolitici sau rezistenta intinsa si nu mai scotea exact 12v si impulsul sa nu mai ajunga corect , stiu ca impulsurile si le ia inainte de dioda , dar daca nu functioneaza corect 12v atunci pinul este compromis , acum bine ca sa rezolvat , si trebuie taxat clientul ca azi este craciunul culmea ca toate componentele de care spuneti dstra dadeau bine la masuratoare. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Osciloscopul ce zice pe pinul 7 vs pinul 8 ? Poate amplitudinea impulsului e prea mica sau faza incorecta. Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 (editat) "defectiune minora dar pentru unul ca mine fara osciloscop nu mia fost usor pentru ca a trebuit sa ard trei BU205 " - asta mareste costul cu ... 12 lei/ Da'i vina clientului ? Schimbai 2 C_uri si'o dioda si scapai mai ieftin ! Editat Decembrie 26, 2016 de leoncris Link spre comentariu
Marin Maria Postat Decembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2016 "defectiune minora dar pentru unul ca mine fara osciloscop nu mia fost usor pentru ca a trebuit sa ard trei BU205 " - asta mareste costul cu ... 12 lei/ Da'i vina clientului ? Schimbai 2 C_uri si'o dioda si scapai mai ieftin ! Stati linistit ca am asemenea tranzistoare cu zecile de pe vremea tv-urilor alb negru,doar nu era sa fac experiente cu BU508. AAAAA am uitat sa specific si anume:dupa razboi toti se arata viteji. Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 (editat) Cum zici tu , ca' i ... Craciunul ! De la mine ... o bila neagra. Editat Decembrie 26, 2016 de leoncris Link spre comentariu
Marin Maria Postat Decembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Vad ca va suparati repede si din orice in loc sa-mi spuneti ce am de facut,dar deh e mai usor de luat in deradere,oricum eu imi cer scuze daca v-am suparat. Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Ok, scuze acceptate , dar orice lucru trebuie adus la starea initiala ! Nu poti pune un motor de Fiat 500 pe un Porche si nici ... modificari ! (Aviz amatorilor !) Link spre comentariu
Marin Maria Postat Decembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2016 O seara frumoasa in continuare si multa sanatate. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Fiti cuminti ca nu mai vine Mos Craciun La voi cu cadourii Link spre comentariu
Marin Maria Postat Decembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Fiti cuminti ca nu mai vine Mos Craciun La voi cu cadourii Corect spus domn FLORIN,in special la mine,sa nu vina cu in loc de Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum