Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tv TOSHIBA

Postări Recomandate

Va salut colegi si la multi ani,am si eu nevoie de schema acestui tv cu urmatoarele date:Tv Toshiba,Model No.1436XSF,Procesor:TMP47C63N-R578 Memorie:TC89102p (9515EBI),Jungla:TA8759BN,Cadre:TA8403K,Sunet:TDA7056A,Sursa:STR D4512,Sasiu:PB4862-1,am cautat eu pe google dar mare lucru nu am gasit,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marin Maria

15

• leoncris

5

• Florinel TV

4

• adydep

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Problema la acest tv este faptul ca choperul scoate un sunet strident cu frecvente oscilante si in acelasi timp oscileaza si tensiune de B+ lucru care din aceasta cauza am gasit si finalul linii in scurt,mentionez ca am schimbat toti electrolitici importanti dar fara rezultat,oare sa fie traful choper cu scapari?eu la altceva nu ma gandesc,cu toate ca nu am intalnit chopere cu probleme pana acum,poate unul sau doua maxim.

Link spre comentariu

Daca nu este capsulat este ffoarte posibil sa fie chooper defect , am gasit si eu unul defect care se auzea un zornait deranjant mai ales cind se cautau posturile la un tv ITT si prin schimbarea lui sa remediat defectul , ce bine era daca era o sursa UPS001 pentru probe imediat de dumereai

Link spre comentariu

La multi ani! Nu-i ciudata,e sursa cu transfer direct si fara separatie galvanica,sincronizata cu liniile.Impulsul de sincro. linii negativ il culege de la piciorul 7 al trafo.linii.Trebuie verificate piesele din jurul TR03,D813.Posibil si trafo.linii defect-nu vine impuls.sincro la pin 7-sursa taraie...

Link spre comentariu

Si asa este un model vechi si nu merita sa te chinui cu el , ups001 nu merge la acesta sursa dar merge cu o sursa super001 atunci eu nu ma complicam sa repar asemenea vechitura si cu bani putinii

Sau se poate sa nu vrea nici cu super001 ca astfel de surse nu am avut la reparat , eu nu inteleg cum se formeaza tensiunea de 114v ca pe schema eu asa vad vine din pin 1 de la strd printro dioda si o bobina care duce la puntea redresoare - si de acolo se formeaza B+ sau nu se cunoaste pe schema

Link spre comentariu

Pai si eu ce am spus aici domn HARHAS FLORIN?

Al fac pana la urma,bineinteles in cursul zilei de azi,chiar daca va fi nevoie sa fac modificari drastice tot nu il las,am sa va tin la curent cu rezultatul depanari.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări