Vizitator Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Trist dar adevarat... George Michael, nu mai este printre noi. Pacat... Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Last Christmas... Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Avea toate păcatele lumești , dar cânta bine .RIP Link spre comentariu
VAX Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Ne vom duce si noi, nu scapa nimeni. Suntem ca aia condamnati la moarte in America, care asteapta punerea in aplicare a sentintei, unii un an sau mai putin, altii chiar douazeci de ani. Dar tot va veni. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Asa cum declara Elton John am pierdut un geniu artistic, inca unul... RIP Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 (editat) Citeva dintre favoritele mele: Nu pot spune decit GENIALE. Editat Decembrie 26, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
zsjkuki Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 (editat) E adevarat.Sunt geniale.E mare pacat ca a mai plecat o mare voce. Editat Decembrie 26, 2016 de zsjkuki Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 La propriu voce mare, avea 4 octave si niste armonici foarte placute. Pacat ca uneori celebritatea duce catre droguri si alte porcarii, exemple sunt multe, si nu le inteleg... Link spre comentariu
romicap Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 La propriu voce mare, avea 4 octave si niste armonici foarte placute. Pacat ca uneori celebritatea duce catre droguri si alte porcarii, exemple sunt multe, si nu le inteleg... 4 octave nici la opera nu le auzi decat cine stie , accidental ... 4 octave inseamna Do -Do de patru ori , cu vocea ,crescand progresiv frecventa sunetului ... Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Nu e scoasa de mine: https://www.realitatea.net/george-michael-artistul-cu-o-voce-de-patru-octave-i-o-via-a-marcata-de-excese_2016228.html Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Voce mare, melodii bune, in general mi-a placut George Michael. Cat despre viata personala (droguri si altele mai grave) sunt "minusuri" care apar la anumite celebritati, la altele nu. Nu e potrivit insa, la moartea artistului, sa punem accent pe minusuri ci pe laturile sale pozitive. RIP. Link spre comentariu
valangjed Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 George Michael, un mare artist!R.I.P. Despre "pacatele" lui ... "Cel fara de pacat sa arunce primul cu piatra!" Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Era din punct de vedere filantropic un Gigi Becali al lor, cu 2 diferente: Sumele implicate erau enorme, si facea tot posibilul sa tina ascuns, abea dupa deces s-au desconspirat multe de catre beneficiari. Asta spune destule dupa parerea mea! Link spre comentariu
Postări Recomandate