Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Semnalizare pentru automodele RC

DIYWorks

Postări Recomandate

Buna seara tuturor! Am fost infectat de curand cu virusul RC si pot spune ca asta mi-a redat in mare parte,relaxarea si distractia de care aveam parte in copilarie.Am un Ferrari 599 GTO de politie la care vreau sa aduc urmatoarele modificari:

1.In grila din fata vreau sa introduc doua LED-uri smd care sa aibe efect stroboscop,ca la masinile de politie din SUA

2.Vrea sa montez LED-uri pentru semnalizare si in spate si in fata,care sa inceapa sa licare la schimbarea directiei si sa se opreasca atunci cand directia de deplasare este dreapta(controllerul directiei de pe telecomanda in punct neutru).

Cunoasteti ceva scheme capabile sa faca asta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kinderu56

1

• sesebe

1

• Mircea

1

• DIYWorks

1

Top autori în acest subiect

Iei semnalul PPM (cel de directie) si cand este diferit de 1.4-1.6ms ii pui un decodor care sa comute o iesire.

Ca aici: http://www.sierra.ro/Modul-RC-Switch-BLINK-p6374p.html.

Nu e musai sa ai toate componentele de acolo (legi pe intrarea Switch si ignori toate servourile). Altfel, cu nici 3-5 lei iti faci tu unul (fara costul programarii microcontrollerului).

Daca intri pe RHCforum, il gasesti pe Digitall. Imi aduc aminta ca el a facut cel din link, desigur are si o varianta simplificata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări